Fysio Altena

Fysio Altena nodig? Bent u op zoek naar een een fysiotherapeut in de gemeente Altena? Bent u op zoek naar een specialist die u op korte termijn kan helpen om uw fysieke klachten te verlichten? Voor een fysio Altena bent u bij Fysiotherapeut Van de Kamp in Wijk en Aalburg aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van fysiotherapie. Naast onze praktijk in Wijk en Aalburg bent u ook in onze praktijk in Breda van harte welkom. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Heeft u een blessure opgelopen of kampt u al een tijdje met rugklachten? U kunt online en telefonisch een afspraak inplannen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Samen met u gaan wij op zoek naar de oorzaak en zorgen wij ervoor dat u binnen zeer korte tijd pijnvrij bent. Als u een fysio Altena nodig hebt bent u bij onze specialisten in goede handen.

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl

06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie van de Kamp, uw fysio Altena

Heeft u een fysio Altena nodig? Heeft u last van fysieke klachten, heeft u dagelijks pijn of heeft u recent een blessure opgelopen? Onze experts plannen graag een afspraak met u in. Wij staan in contact met verschillende sportclubs zodat wij u nog sneller en beter van dienst kunnen zijn. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat een dag met vervelende pijnklachten erg vermoeiend en pijnlijk is. Fysiotherapie Van de Kamp is specialist in beweging en zal ervoor zorgen dat u binnen 48 uur een afspraak heeft in één van onze praktijken. Wij bieden u algemene fysiotherapie voor nek, schouder, rug, heup, enkel, knie en alle andere gewrichten aan. Het is ook mogelijk om bij ons een afspraak in te plannen als u moet revalideren na een operatie. Onze experts denken graag met u mee en gaan graag met uw blessure of revalidatieproces aan de slag. Bij ons heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig om behandeld te kunnen worden als fysio Altena.

Meer weten over fysio Altena?

Fysiotherapie Van de Kamp is gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij zijn voor u dé specialist in de gemeente Altena waar u op korte termijn terecht kunt. Wij zijn een begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw lichamelijke klachten te verlichten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Wij heten u van harte welkom in één van onze praktijken. Wij kunnen u ook goed van dienst zijn bij een frozen shoulder, nekpijn, zere kuitspieren of andere fysieke klachten.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht