Fysiotherapie Breda

 Op zoek naar fysiotherapie in Breda? Op de grens van Heuvel en Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

Op deze locatie in Breda kunt u terecht voor:

 • Fysiotherapie
 • Sportrevalidatie
 • COVID-19 herstel
 • Rrevalidatie na een operatie
 • Personal training
 • Hardlooprevalidatie
 • Hardlooptraining + schemas

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Uw fysiotherapeut komt u halen en neemt uitgebreid de tijd om samen uw verhaal door te nemen. Aansluitend onderzoeken we de klacht grondig en stellen we samen een behandelplan op. Hierbij werken we altijd volgens moderne en evidence-based methodes.

De praktijk beschikt over een ruime behandelkamer en uitgebreide oefenruimte. U bent altijd één op één met uw fysiotherapeut waardoor er altijd persoonlijke aandacht is.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Maak hier uw afspraak

Locatie

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl
076-5620331

Fysiotherapie Van de Kamp

Cindy Gort
Cindy Gort
2023-11-13
Tim is een deskundig en vriendelijke fysiotherapeut. Luister goed en legt uit waar de klacht vandaan komt. Na wat oefeningen van 3 sessies was ik snel van mijn schouderklacht af. Fysiotherapie Van de Kamp is zeker een aanrader!!
Joost Molkenboer
Joost Molkenboer
2023-09-13
Top begeleiding!!
Ravi S
Ravi S
2023-09-11
Professioneel, aardig en kundig. Denkt mee met thuisoefeningen en biedt mogelijkheden aan. Ook fijn dat het kleinschalig is met 1 op 1 begeleiding.
Raymond Merkx
Raymond Merkx
2022-10-07
Zeer deskundig , vriendelijk en neemt de tijd!
Jurian
Jurian
2021-05-01
Na weken last van mijn rug te hebben gehad nu eindelijk een fysio waar ik met een paar oefeningen snel geholpen ben. Top!
Meraux de Schutter
Meraux de Schutter
2021-04-22
Vanochtend een fijne sessie gehad en praktische tips om zo snel mogelijk weer te kunnen hardlopen. Dank Tim
Laurens Torbijn
Laurens Torbijn
2021-03-17
Er wordt uitstekende begeleiding geboden bij de revalidatie van mijn afgescheurde voorste kruisband. Kracht- en coördinatie-oefeningen worden op een creatieve en afwisselende manier ingezet. Daarnaast staat bij het maken van afspraken flexibiliteit centraal. Er hangt een informele sfeer waardoor niet alleen hard gewerkt wordt aan blessureherstel, maar er ook ruimte is voor humor en plezier.
Rogier Prins
Rogier Prins
2021-03-17
Op zoek naar een fysio in de buurt, drie deuren verderop vond ik Fysiotherapie van de Kamp. Eerst gebeld, erg deskundig en goed advies. Besloten om een afspraak te maken. Tips en oefeningen meegekregen waardoor de klachten snel minder werden. Erg meedenkend en betrokken, meermaals contact gehad via WhatsApp over de status en nog meer tips en adviezen. Nu, 2 maanden later, nog een keer de vraag hoe het met mijn rug gaat. Erg fijn die persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid! Mocht ik weer een fysio nodig hebben neem ik zeker contact op met Tim, aanrader!
floor aarnoudse
floor aarnoudse
2020-10-05
Tim neemt ruim de tijd om te kijken wat je klachten precies zijn en legt duidelijk uit waar ze vandaan komen. Na 2 korte sessies en wat oefeningen weer volledig van mijn klachten af! Raad Tim zeker aan!

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Breda biedt diverse behandelingen

Woont u Breda of omgeving en bent u op zoek naar een ervaren fysiotherapeut? Voor fysiotherapie in Breda bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten. Als u door pijnklachten niet meer kunt tuinieren of sporten en elke beweging pijn doet dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Ook als u na een operatie hulp nodig hebt bij het revalideren wilt u natuurlijk snel aan de slag. Dat begrijpen wij en daarom heeft Fysiotherapie Van de Kamp als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien; wij werken niet met lange wachtlijsten. Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen zijn we gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Wij zijn vooral deskundig om sportblessures te behandelen. Bij fysiotherapie in Breda zetten we ons in om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Samen met u stellen we een plan op waarbij u de regie houdt zodat u minder afhankelijk bent van ons als therapeut.

Gloednieuwe fysiotherapie praktijk Breda

De gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp staat op de grens van Heuvel en Princenhage. U kunt hier de volgende behandelingen krijgen:

 • Fysiotherapie
 • Sportrevalidatie
 • Covid-19 herstel
 • Orthopedische revalidatie
 • Personal training
 • Hardlooptraining

Bij ons bent u altijd één op één met uw fysiotherapeut zodat u altijd persoonlijke aandacht krijgt. Wij werken altijd volgens moderne en evidence-based methodes. Allereerst onderzoeken we de klacht grondig en daarna stellen we samen met u een behandelplan op voor de juiste fysiotherapie Breda. We werken samen met sportclubs en zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen.

Fysiotherapie in Breda staat klaar om u te helpen

Bij pijnklachten is stil blijven zitten of liggen het slechtste wat u kunt doen. Bewegen is het beste medicijn en daarom luidt onze slogan dan ook: ‘Kom in beweging’. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken met fysiotherapie Breda. De praktijk in Breda beschikt over een ruime behandelkamer en een uitgebreide oefenruimte. Zo kunt u gebruik maken van de fitness buiten de behandeling om. U kunt rekenen op deskundige begeleiding waarbij wij verder kijken dan alleen de pijn. Wij willen weten waar de pijn vandaan komt en stellen de juiste vragen en doen diverse testen. Neem eens een kijkje op deze website en lees meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht