Fysiotherapie Breda

Op zoek naar fysiotherapie Breda? Op de grens van Heuvel met Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

De ruime praktijk beschikt over een grote behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten en te genieten van een bakje koffie na het sporten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Breda nodig?

Bent u op zoek naar fysiotherapie Breda? Heeft u last van een sportblessure, heeft u een operatie ondergaan of heeft u langere tijd last van chronische klachten? Wij heten u van harte welkom bij Fysio van de Kamp in Breda. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij plannen graag zo snel mogelijk een afspraak voor u. Fysiotherapie Breda – Fysio van de Kamp heeft als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Wij werken niet met lange wachtlijsten want wij begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk een behandeling of revalidatie in gang wilt zetten. Samen met de experts van fysiotherapie Breda zorgen wij ervoor dat wij u met de juiste behandelingen klachtenvrij krijgen. Bent u benieuwd naar onze behandelingen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.

Verschillende behandelingen bij fysiotherapie Breda

Bij fysiotherapie Breda – Fysio van de Kamp kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Blessures die u heeft opgelopen tijdens het sporten kunnen met de juiste behandelingen snel verholpen worden. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures en zorgen ervoor dat uw chronische klachten verminderen of zelfs verdwijnen. In de afgelopen jaren hebben wij diverse cursussen afgerond en wij scholen ons regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de behandelingen die wij geven. U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, revalidatie, sport revalidatie, personal training, fitness en sportbegeleiding. Wilt u graag een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken maar u kunt ook via onze website een afspraak aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur in één van onze praktijken terecht kunt. Samen met u stellen we een geschikt behandelplan op. Wij helpen u graag met uw fysiotherapie Breda.

Meer weten over onze fysiotherapie Breda?

Wilt u meer weten over de passende behandelingen voor uw blessure of uw lichamelijke klachten? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze behandelingen. Samen met u gaan wij ervoor zorgen dat u snel weer de dagelijkse activiteiten op kunt pakken en dat u snel weer uw gewenste sport kunt beoefenen. Fysio van de Kamp is gevestigd in Breda maar wij beschikken ook over een locatie in Wijk en Aalburg. Aan u de keuze welke vestiging voor u het meest aantrekkelijk is.