Fysiotherapie Breda

Op zoek naar fysiotherapie Breda? Op de grens van Heuvel met Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

De ruime praktijk beschikt over een grote behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten en te genieten van een bakje koffie na het sporten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Breda voor optimaal herstel

U bent op zoek naar fysiotherapie Breda? U wilt weer soepel kunnen bewegen? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en u misschien ook wel pijnklachten heeft. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de touwtjes in handen neemt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier oppakken. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle ander gewrichten. Wij helpen u ook om te revalideren nadat u een nieuwe heup, knie of schouder heeft gekregen.  Wij behandelen sportblessures en doen aan sportbegeleiding. Daarnaast geven wij ook personal training als u een bepaald doel wilt bereiken. Fysiotherapie Breda helpt u om weer in beweging te komen!

Zonder verwijzing huisarts naar fysiotherapie Breda

Sinds 2006 is fysiotherapie Breda direct toegankelijk gemaakt. Dat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. U kunt ons via het formulier op de website een bericht sturen, mailen of u kunt telefonisch een afspraak maken. De praktijk in Breda is gloednieuw en beschikt over een grote behandelkamer, een fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten en te genieten van een bakje koffie na het sporten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit.

Géén wachtlijst bij fysiotherapie Breda

Als u contact met ons opneemt voor een afspraak dan streven wij ernaar om binnen 48 uur een behandeling te plannen. Wij hanteren geen wachtlijst. Als u bij fysiotherapie Breda binnenkomt dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U pakt een lekker bakje koffie en wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht en daar nemen wij ruim de tijd voor. Daarna doen wij enkele lichamelijk testen en aan de hand van onze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen. Met de juiste behandeling kunnen wij klachten voorkomen, verminderen of verhelpen!