Fysiotherapie Breda

Op zoek naar fysiotherapie Breda? Op de grens van Heuvel en Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

Op deze locatie in Breda kunt u terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 herstel
  • Orthopedische revalidatie
  • Personal training
  • Medisch fitness

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Uw fysiotherapeut komt u halen en neemt uitgebreid de tijd om samen uw verhaal door te nemen. Aansluitend onderzoeken we de klacht grondig en stellen we samen een behandelplan op. Hierbij werken we altijd volgens moderne en evidence-based methodes.

De praktijk beschikt over een ruime behandelkamer en uitgebreide oefenruimte. U bent altijd één op één met uw fysiotherapeut waardoor er altijd persoonlijke aandacht is.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Maak hier uw afspraak

Locatie

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl
076-5620331

Fysiotherapie Van de Kamp

Altijd snel een afspraak

Wij streven ernaar dat u binnen 48 uur terecht kan. Ook in de avonden.

Contracten met verzekeraars

Met de meeste verzekeraars hebben wij een contract. Kijk hier welke dat zijn.

Klantwaardering 9,3

Klanten waarderen ons met een 9.3

Daar zijn we trots op!

Is kritisch, heeft een frisse kijk op de hedendaagse fysiotherapie. Stelt alles in staat om je doel te bereiken en geeft inzichten in persoonlijk herstel en behandeling. TOP.


– Matthijs (31)

Ik kon binnen een dag terecht voor mijn rugklachten. Tim gaf goede tips en heeft me ook geleerd wat ik zelf kan doen wanneer ik rugpijn heb. Zo was ik na een aantal behandelingen klaar en heb ik het zelf gedaan.


– Annemieke (42)

Het feit dat je mij een hoop geleerd hebt is ontzettend fijn.  Dat je probeert mensen zelfstandig te maken waardoor ze minder vaak langs hoeven te komen kenmerkt je betrokkenheid en kundigheid.


– Eva (51)

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie in Breda nodig?

Bent u op zoek naar een fysiotherapie Breda? Zou u graag weer kunnen bewegen zonder pijn? Daar wil Fysio van de Kamp als fysiotherapie in Breda u graag bij helpen. Met onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen zijn we gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. U bent van harte welkom bij Fysiotherapie van de Kamp in Breda. Wij nemen uw klachten serieus en proberen te achterhalen waar deze vandaan komen. Dit doen we door de juiste vragen te stellen en te testen. Uw hulpvraag staat centraal en daar gaan we mee aan de slag. Samen met u stellen een behandelplan op waarbij u zelf de beslissingen neemt. Met onze moderne, actieve aanpak bent u minder afhankelijk van uw fysiotherapeut en houdt u zelf de regie. Alles is erop gericht dat u weer pijnloos door het leven kunt. Kom dus nu al in beweging om een afspraak te maken met onze fysiotherapeut! U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, knie, heup, enkel en alle andere gewrichten. Daarnaast zijn wij er ook als u revalidatie nodig heeft na een ongeval of operatie aan bijvoorbeeld de knie, heup, schouder of ander gewricht.

Fysiotherapie Breda: ook voor sportrevalidatie

Als sporter is er niets zo frustrerend dan noodgedwongen stil zitten. Met een sportblessure wilt u vanzelfsprekend snel en goed revalideren. Wij hebben u als fysiotherapie in Breda revaliderende sporter veel te bieden. Wij hebben zelf een voorliefde voor sport en zien heel graag dat sporters hun sport weer kunnen uitoefenen. Met onze twee uitgebreide trainingsruimtes gaat dat zeker lukken. Wilt u op sportgebied uw grenzen verleggen en trainen naar een bepaald doel? Met ons programma personal training zit u bij ons goed. Wij hebben alle benodigde kennis over inspanningsfysiologie en training. Ook hebben wij ruime ervaring met sporters uit de wereld van voetbal, motorcross en fitness. Bewegen is het beste medicijn en daarom kunt u gebruik maken van onze fitness ruimte buiten de 30-minuten behandeling om. Wij zijn dus de specialist voor fysiotherapie in Breda.

De specialist in fysiotherapie in Breda

U hoeft niet bang te zijn voor lange wachtlijsten bij Fysio van de Kamp. Als u contact met ons opneemt dan heeft u binnen 48 uur uw eerste behandeling. U kunt telefonisch een afspraak maken of via deze website. Fysiotherapie van de Kamp werkt samen met sportclubs en diverse zorginstellingen zodat we u op de best mogelijke manier kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing en hebben al vele verdiepende cursussen gevolgd. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten. Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u in goede handen. Kom weer in beweging en maak een afspraak!