Fysiotherapie Breda

Op zoek naar fysiotherapie Breda? Op de grens van Heuvel met Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

De ruime praktijk beschikt over een grote behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten en te genieten van een bakje koffie na het sporten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Breda nodig?

Bent u op zoek naar fysiotherapie Breda? Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut die met u meedenkt en waar u snel terecht kunt? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Fysiotherapie van de Kamp in Breda. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u snel geholpen wilt worden als last heeft van een sportblessure of al langer rondloopt met klachten. Heeft u rugklachten, nekklachten of last van een frozen shoulder? Onze specialisten staan graag voor u klaar en doen er alles aan om uw weer klachtenvrij te krijgen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor revalidatie na een operatie. Bent u benieuwd wat wij voor uw klachten kunnen betekenen? U kunt op onze website al onze behandelingen rustig bekijken. Fysiotherapie Breda staat graag voor u klaar.

Geen wachtlijsten bij fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Breda – Fysiotherapie van de Kamp heeft jarenlange ervaring met de behandeling van de meest uiteenlopende klachten. Samen met u bekijken wij uw klachten en starten wij een behandelplan op die past bij uw klachten. Het is onze taak om u zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen en uw spieren sterker te maken. Heeft u een heupoperatie ondergaan of zijn uw kruisbanden gescheurd? Onze specialisten gaan graag met u aan de slag. Heeft u al een tijdje last van uw nek of onderrug? Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden om u klachtenvrij te krijgen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u op korte termijn terecht wilt bij een fysiotherapeut. Bij fysiotherapie Breda – Fysio van de Kamp werken wij niet met wachtlijsten. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een afspraak voor een behandeling heeft. Als u op zoek bent naar een personal coach bent u ook bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden bij Fysiotherapie van de Kamp zijn zeer uitgebreid.

Direct een afspraak maken bij fysiotherapie Breda

Heeft u een blessure opgelopen en wilt u een afspraak maken? U kunt via onze website gemakkelijk en snel een afspraak bij ons aanvragen. Wij zorgen ervoor dat uw afspraak binnen korte tijd bevestigd wordt. Wij zijn ook telefonisch te bereiken om handmatig met u een afspraak in te plannen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in de omgeving van Breda? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij volgen regelmatig een cursus zodat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.