Fysiotherapie Breda

Op zoek naar fysiotherapie Breda? Op de grens van Heuvel en Princenhage staat de gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp.

Op deze locatie in Breda kunt u terecht voor:

 • Fysiotherapie
 • Sportrevalidatie
 • COVID-19 herstel
 • Orthopedische revalidatie
 • Personal training
 • Medisch fitness

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Uw fysiotherapeut komt u halen en neemt uitgebreid de tijd om samen uw verhaal door te nemen. Aansluitend onderzoeken we de klacht grondig en stellen we samen een behandelplan op. Hierbij werken we altijd volgens moderne en evidence-based methodes.

De praktijk beschikt over een ruime behandelkamer en uitgebreide oefenruimte. U bent altijd één op één met uw fysiotherapeut waardoor er altijd persoonlijke aandacht is.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Maak hier uw afspraak

Locatie

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl
076-5620331

Fysiotherapie Van de Kamp

Altijd snel een afspraak

Wij streven ernaar dat u binnen 48 uur terecht kan. Ook in de avonden.

Contracten met verzekeraars

Met de meeste verzekeraars hebben wij een contract. Kijk hier welke dat zijn.

Klantwaardering 9,3

Klanten waarderen ons met een 9.3

Daar zijn we trots op!

Is kritisch, heeft een frisse kijk op de hedendaagse fysiotherapie. Stelt alles in staat om je doel te bereiken en geeft inzichten in persoonlijk herstel en behandeling. TOP.


– Matthijs (31)

Ik kon binnen een dag terecht voor mijn rugklachten. Tim gaf goede tips en heeft me ook geleerd wat ik zelf kan doen wanneer ik rugpijn heb. Zo was ik na een aantal behandelingen klaar en heb ik het zelf gedaan.


– Annemieke (42)

Het feit dat je mij een hoop geleerd hebt is ontzettend fijn.  Dat je probeert mensen zelfstandig te maken waardoor ze minder vaak langs hoeven te komen kenmerkt je betrokkenheid en kundigheid.


– Eva (51)

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Breda biedt diverse behandelingen

Woont u Breda of omgeving en bent u op zoek naar een ervaren fysiotherapeut? Voor fysiotherapie in Breda bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten. Als u door pijnklachten niet meer kunt tuinieren of sporten en elke beweging pijn doet dan wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Ook als u na een operatie hulp nodig hebt bij het revalideren wilt u natuurlijk snel aan de slag. Dat begrijpen wij en daarom heeft Fysiotherapie Van de Kamp als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien; wij werken niet met lange wachtlijsten. Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen zijn we gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Wij zijn vooral deskundig om sportblessures te behandelen. Bij fysiotherapie in Breda zetten we ons in om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Samen met u stellen we een plan op waarbij u de regie houdt zodat u minder afhankelijk bent van ons als therapeut.

Gloednieuwe fysiotherapie praktijk Breda

De gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp staat op de grens van Heuvel en Princenhage. U kunt hier de volgende behandelingen krijgen:

 • Fysiotherapie
 • Sportrevalidatie
 • Covid-19 herstel
 • Orthopedische revalidatie
 • Personal training
 • Medische fitness

Bij ons bent u altijd één op één met uw fysiotherapeut zodat u altijd persoonlijke aandacht krijgt. Wij werken altijd volgens moderne en evidence-based methodes. Allereerst onderzoeken we de klacht grondig en daarna stellen we samen met u een behandelplan op voor de juiste fysiotherapie Breda. We werken samen met sportclubs en zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen.

Fysiotherapie in Breda staat klaar om u te helpen

Bij pijnklachten is stil blijven zitten of liggen het slechtste wat u kunt doen. Bewegen is het beste medicijn en daarom luidt onze slogan dan ook: ‘Kom in beweging’. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken met fysiotherapie Breda. De praktijk in Breda beschikt over een ruime behandelkamer en een uitgebreide oefenruimte. Zo kunt u gebruik maken van de fitness buiten de behandeling om. U kunt rekenen op deskundige begeleiding waarbij wij verder kijken dan alleen de pijn. Wij willen weten waar de pijn vandaan komt en stellen de juiste vragen en doen diverse testen. Neem eens een kijkje op deze website en lees meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht