Fysiotherapie Wijk en Aalburg

Op zoek naar fysiotherapie Wijk en Aalburg? De vestiging in Wijk & Aalburg is gevestigd binnen de muren van fitnesscentrum Refresh your Fitness.

Met een ruime behandelkamer en de eindeloze trainingsmogelijkheden in de sportzaal bent u op het goede adres om te herstellen van uw klachten. Buiten fysiotherapie om kunt u hier ook terecht voor fitness, bootcamp, groepslessen, spinning, pilates en voedingsprogramma’s middels body support. 

Door de nauwe samenwerking met het fitnesscentrum zijn er eindeloze mogelijkheden om te herstellen van uw klachten.  De visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen. U heeft de touwtjes in handen. 

Locatie Wijk & Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl

06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Wijk en Aalburg nodig?

U wilt weer soepel en zonder pijn kunnen bewegen en u zoekt fysiotherapie Wijk en Aalburg? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en helemaal als het met pijn gepaard gaat. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de regie houdt. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, schouder, heup, knie, enkel en andere gewrichten. Wij kunnen u ook helpen met revalideren nadat u een nieuwe heup, schouder of knie heeft gekregen en wij behandelen sportblessures. Daarnaast geven wij ook personal training als u een bepaald doel wilt bereiken en wij geven sportbegeleiding. Met fysiotherapie Wijk en Aalburg bent u verzekerd van de beste behandeling om weer in beweging te kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier kunt oppakken!

Geen verwijzing huisarts nodig bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Op zoek naar een fysiotherapie Wijk en Aalburg waar u direct terecht kunt? Sinds 2006 is fysiotherapie Wijk en Aalburg direct toegankelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken. U kunt ons via het formulier op de website een bericht sturen, u kunt ons ook mailen of bellen. Onze vestiging in Wijk en Aalburg bevindt zich in het pand van fitnesscentrum Refresh your Fitnes. Wij beschikken over een ruime behandelkamer en met de sportzaal onder hetzelfde dak bent u op het goede adres om te herstellen van uw klachten. In het fitnesscentrum zijn volop mogelijkheden om een programma te volgen dat onze behandeling ondersteunt. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstelling om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit.

Geen wachtlijst bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren geen wachtlijst. Wanneer u op de praktijk aankomt kunt u plaatsnemen in de wachtkamer waar u wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapie Wijk en Aalburg bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Na wat lichamelijke testen stellen wij aan de hand van onze bevindingen een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen!