Fysiotherapie Wijk en Aalburg

Een fysio in Wijk en Aalburg nodig? Binnen de muren van Refresh your Fitness. vindt u onze fysiopraktijk.

U kunt op deze locatie terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie na een operatie
  • Revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 revalidatie
  • Medisch fitness
  • Sportbegeleiding

Wij beschikken over een ruime behandelkamer en door de samenwerking met het fitnesscentrum zijn er eindeloze trainingsmogelijkheden. U kunt hier herstellen van klachten maar ook doorgaan met sporten onder begeleiding. 

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Van de Kamp in Wijk en Aalburg?

‘Deskundigheid, zelfredzaamheid, duurzaamheid en een ontspannen sfeer’

Dat zijn de kernwaarden van de praktijk. Na een deskundig onderzoek wordt allereerst gekeken of fysiotherapie voor u de beste oplossing is. Wanneer we de oorzaak van uw klachten gevonden hebben maken we samen met u een geschikt behandelplan. Het doel is om de klachten op een duurzame manier te verhelpen waarbij u zelf de leiding heeft. Dit betekend dat we niet eindeloos aan symptoombestreiding doen maar de klacht van binnenuit oplossen. 

Maak hier uw afspraak

Locatie

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl
06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Altijd snel een afspraak

Wij streven ernaar dat u binnen 48 uur terecht kan. Ook in de avonden.

Contracten met verzekeraars

Met de meeste verzekeraars hebben wij een contract. Kijk hier welke dat zijn.

Klantwaardering 9,3

Klanten waarderen ons met een 9.3

Daar zijn we trots op!

Is kritisch, heeft een frisse kijk op de hedendaagse fysiotherapie. Stelt alles in staat om je doel te bereiken en geeft inzichten in persoonlijk herstel en behandeling. TOP.


– Matthijs (31)

Ik kon binnen een dag terecht voor mijn rugklachten. Tim gaf goede tips en heeft me ook geleerd wat ik zelf kan doen wanneer ik rugpijn heb. Zo was ik na een aantal behandelingen klaar en heb ik het zelf gedaan.


– Annemieke (42)

Het feit dat je mij een hoop geleerd hebt is ontzettend fijn.  Dat je probeert mensen zelfstandig te maken waardoor ze minder vaak langs hoeven te komen kenmerkt je betrokkenheid en kundigheid.


– Eva (51)

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Wijk en Aalburg nodig?

U wilt weer soepel en zonder pijn kunnen bewegen en u zoekt fysiotherapie Wijk en Aalburg? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en helemaal als het met pijn gepaard gaat. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de regie houdt. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, schouder, heup, knie, enkel en andere gewrichten. Wij kunnen u ook helpen met revalideren nadat u een nieuwe heup, schouder of knie heeft gekregen en wij behandelen sportblessures. Daarnaast geven wij ook personal training als u een bepaald doel wilt bereiken en wij geven sportbegeleiding. Met fysiotherapie Wijk en Aalburg bent u verzekerd van de beste behandeling om weer in beweging te kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier kunt oppakken!

Geen verwijzing huisarts nodig bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Op zoek naar een fysiotherapie Wijk en Aalburg waar u direct terecht kunt? Sinds 2006 is fysiotherapie Wijk en Aalburg direct toegankelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken. U kunt ons via het formulier op de website een bericht sturen, u kunt ons ook mailen of bellen. Onze vestiging in Wijk en Aalburg bevindt zich in het pand van fitnesscentrum Refresh your Fitnes. Wij beschikken over een ruime behandelkamer en met de sportzaal onder hetzelfde dak bent u op het goede adres om te herstellen van uw klachten. In het fitnesscentrum zijn volop mogelijkheden om een programma te volgen dat onze behandeling ondersteunt. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstelling om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit.

Geen wachtlijst bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren geen wachtlijst. Wanneer u op de praktijk aankomt kunt u plaatsnemen in de wachtkamer waar u wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapie Wijk en Aalburg bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Na wat lichamelijke testen stellen wij aan de hand van onze bevindingen een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht