Fysiotherapie Wijk en Aalburg

Een fysio in Wijk en Aalburg nodig? Binnen de muren van Refresh your Fitness. vindt u onze fysiopraktijk.

U kunt op deze locatie terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie na een operatie
  • Revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 revalidatie
  • Medisch fitness
  • Sportbegeleiding

Wij beschikken over een ruime behandelkamer en door de samenwerking met het fitnesscentrum zijn er eindeloze trainingsmogelijkheden. U kunt hier herstellen van klachten maar ook doorgaan met sporten onder begeleiding. 

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Van de Kamp in Wijk en Aalburg?

‘Deskundigheid, zelfredzaamheid, duurzaamheid en een ontspannen sfeer’

Dat zijn de kernwaarden van de praktijk. Na een deskundig onderzoek wordt allereerst gekeken of fysiotherapie voor u de beste oplossing is. Wanneer we de oorzaak van uw klachten gevonden hebben maken we samen met u een geschikt behandelplan. Het doel is om de klachten op een duurzame manier te verhelpen waarbij u zelf de leiding heeft. Dit betekend dat we niet eindeloos aan symptoombestreiding doen maar de klacht van binnenuit oplossen. 

Maak hier uw afspraak

Locatie

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl
06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Cindy Gort
Cindy Gort
2023-11-13
Tim is een deskundig en vriendelijke fysiotherapeut. Luister goed en legt uit waar de klacht vandaan komt. Na wat oefeningen van 3 sessies was ik snel van mijn schouderklacht af. Fysiotherapie Van de Kamp is zeker een aanrader!!
Joost Molkenboer
Joost Molkenboer
2023-09-13
Top begeleiding!!
Ravi S
Ravi S
2023-09-11
Professioneel, aardig en kundig. Denkt mee met thuisoefeningen en biedt mogelijkheden aan. Ook fijn dat het kleinschalig is met 1 op 1 begeleiding.
Raymond Merkx
Raymond Merkx
2022-10-07
Zeer deskundig , vriendelijk en neemt de tijd!
Jurian
Jurian
2021-05-01
Na weken last van mijn rug te hebben gehad nu eindelijk een fysio waar ik met een paar oefeningen snel geholpen ben. Top!
Meraux de Schutter
Meraux de Schutter
2021-04-22
Vanochtend een fijne sessie gehad en praktische tips om zo snel mogelijk weer te kunnen hardlopen. Dank Tim
Laurens Torbijn
Laurens Torbijn
2021-03-17
Er wordt uitstekende begeleiding geboden bij de revalidatie van mijn afgescheurde voorste kruisband. Kracht- en coördinatie-oefeningen worden op een creatieve en afwisselende manier ingezet. Daarnaast staat bij het maken van afspraken flexibiliteit centraal. Er hangt een informele sfeer waardoor niet alleen hard gewerkt wordt aan blessureherstel, maar er ook ruimte is voor humor en plezier.
Rogier Prins
Rogier Prins
2021-03-17
Op zoek naar een fysio in de buurt, drie deuren verderop vond ik Fysiotherapie van de Kamp. Eerst gebeld, erg deskundig en goed advies. Besloten om een afspraak te maken. Tips en oefeningen meegekregen waardoor de klachten snel minder werden. Erg meedenkend en betrokken, meermaals contact gehad via WhatsApp over de status en nog meer tips en adviezen. Nu, 2 maanden later, nog een keer de vraag hoe het met mijn rug gaat. Erg fijn die persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid! Mocht ik weer een fysio nodig hebben neem ik zeker contact op met Tim, aanrader!
floor aarnoudse
floor aarnoudse
2020-10-05
Tim neemt ruim de tijd om te kijken wat je klachten precies zijn en legt duidelijk uit waar ze vandaan komen. Na 2 korte sessies en wat oefeningen weer volledig van mijn klachten af! Raad Tim zeker aan!

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie Wijk en Aalburg nodig?

U wilt weer soepel en zonder pijn kunnen bewegen en u zoekt fysiotherapie Wijk en Aalburg? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en helemaal als het met pijn gepaard gaat. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de regie houdt. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, schouder, heup, knie, enkel en andere gewrichten. Wij kunnen u ook helpen met revalideren nadat u een nieuwe heup, schouder of knie heeft gekregen en wij behandelen sportblessures. Daarnaast geven wij ook personal training als u een bepaald doel wilt bereiken en wij geven sportbegeleiding. Met fysiotherapie Wijk en Aalburg bent u verzekerd van de beste behandeling om weer in beweging te kunnen komen. Wij zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier kunt oppakken!

Geen verwijzing huisarts nodig bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Op zoek naar een fysiotherapie Wijk en Aalburg waar u direct terecht kunt? Sinds 2006 is fysiotherapie Wijk en Aalburg direct toegankelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken. U kunt ons via het formulier op de website een bericht sturen, u kunt ons ook mailen of bellen. Onze vestiging in Wijk en Aalburg bevindt zich in het pand van fitnesscentrum Refresh your Fitnes. Wij beschikken over een ruime behandelkamer en met de sportzaal onder hetzelfde dak bent u op het goede adres om te herstellen van uw klachten. In het fitnesscentrum zijn volop mogelijkheden om een programma te volgen dat onze behandeling ondersteunt. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstelling om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit.

Geen wachtlijst bij fysiotherapie Wijk en Aalburg

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren geen wachtlijst. Wanneer u op de praktijk aankomt kunt u plaatsnemen in de wachtkamer waar u wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapie Wijk en Aalburg bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Na wat lichamelijke testen stellen wij aan de hand van onze bevindingen een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht