Word (weer) een sterke hardloper!

Hardlopen is een geweldige sport. Van de langzame duurloop tot de snelle interval. Als bevlogen hardloper snap ik als geen ander hoe vervelend het is om niet te kunnen lopen door pijn of een blessure. Je wilt snel de schoenen weer aantrekken en de deur uit gaan maar wilt dit wel verantwoord doen. Als fysiotherapeut met specialisatie in hardloopblessures en training help ik jouw met het behalen van je doelen. Wordt die sterke, soepele en pijnvrije hardloper!

 

Heb je op dit moment een blessure?
Dan kijken we tijdens de intake gedetailleerd naar het ontstaan van je klachten. Kijken naar de blessurehistorie en bekijken we bepaalde bewegingen/loophouding.
Aan de hand van die gegevens maken we een plan om je weer aan het lopen te krijgen.

Ben je niet geblesseerd?
En wil je dit graag zo houden óf wil je je prestaties verbeteren? Dan bieden wij ook op maat gemaakte hardloop en kracht schema’s aan. Dit is volledig persoonlijk afgestemd op jouw niveau van nu richting jouw persoonlijke doelen. Of dit nu je eerste 5 kilometer is of een lange trail run.

 

 

 

Stuur direct een bericht

Locatie

Wat is de beste pasfrequentie bij hardlopers

Op het internet lees je vaak over het de ‘magische’ 180 stappen per minuut. Dit zou het meest efficiënt zijn én de...

De 6 meest voorkomende hardloopblessures

  Een hardloopblessure is ontzettend vervelend. Je zit net lekker in je training en dan heb je een pijntje dat...

Test blog

Welkom op de eerste testblog van Fysiotherapie Van de Kamp. Binnenkort verschijnen hier leuke en interssante artikelen...

Kom weer in beweging! Neem contact op

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht