Het zorglandschap verandert met de dag. Voor veel mensen is het onduidelijk voor welke zorg zij precies verzekerd zijn. Voor u is het prettig om te weten welke kosten door de verzekeraar worden vergoed.

Sinds 2012 valt fysiotherapie buiten de basisverzekering. Dat betekent dat u een aanvullende verzekering nodig heeft om de kosten vergoed te krijgen. Het is afhankelijk van uw polis hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

Bent u niet aanvullend verzekerd? Of zijn er meer behandelingen nodig dan uw polis dekt? Dan zijn onderstaande tarieven van toepassing. Deze worden rechtstreeks aan u gefactureerd.

Zitting fysiotherapie
Intake
Intake + onderzoek na verwijzing
Intake + onderzoek zonder verwijzing
Toeslag aan huis
(Sport)massage 30 minuten
Kort rapport
Uitgebreid rapport
Niet nagekomen afspraak

31,00
15,00
40,00
40,00
10,00
27,50
32,50
65,00
25,00

U kunt de afspraak tot 24 uur voor aanvang annuleren. Indien u verzuimt dit te doen, wordt er € 25,00 in rekening gebracht.

* Chronische aandoening. Bij een chronische aandoening worden de kosten vergoed vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen betaalt u zelf of worden gedekt door uw aanvullende verzekering.

Indien u vragen heeft over uw verzekering kunt u mailen, bellen of contact zoeken via één van de andere mogelijkheden op de contact pagina.