Tarieven & verzekering

Het zorglandschap verandert met de dag. Het is voor veel mensen onduidelijk voor welke zorg zij verzekerd zijn. Basis, aanvullend, eigen risico, restitutie? U wilt bij het bezoek aan de fysiotherapeut weten voor welke kosten u komt te staan en of deze vergoed worden.

Fysiotherapie valt sinds 2012 buiten de basisverzekering. Dat betekent dat u aanvullend verzekerd moet zijn of een chronische aandoening* moet hebben wilt u fysiotherapie vergoedt krijgen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent is het afhankelijk van uw polis hoeveel behandelingen u vergoed krijgt.

Bent u niet aanvullend verzekerd? Of zijn er meer behandelingen nodig van uw polis aanbiedt? Dan gelden onze praktijktarieven. Deze worden rechtstreeks aan u gefactureerd.

Met onderstaande verzekeraars hebben wij voor 2024 een contract.  De kosten worden rechtstreeks gedeclareerd, U hoeft hierbij niets te doen.

DSW (Intwente, Stadholland)
CZ (OHRA, Nationale Nederlanden)
VGZ (IZZ, IZA, UMC, Univé, Zekur.nl, Bewuzt)
Achmea (FBTO, Interpolis, Zilveren kruis, Proflife, Ziezo)
ASR (Ditzo, De amersfoortse)

De overige verzekeraars: Menzis, Zorg & Zekerheid, ENO, iptiq en ONVZ  voldoen niet aan onze strenge kwaliteitseisen. Binnen dit contract kunnen wij niet de zorg leveren waar we voor staan. Mocht u bij één van deze verzekerd zijn dan krijgt u altijd 60% – 100% vergoedt. 

 

 Tarieven 2024

 

Zitting fysiotherapie € 37,-
Intake € 25,-
Intake + onderzoek zonder verwijzing € 49,-
Intake + onderzoek met verwijzing € 49,-
Toeslag aan huis behandeling € 10,-
Kort rapport € 55,00
Uitgebreid rapport € 85,-
Niet nagekomen afspraak* € 25,-

 

 

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht