Fysiotherapie Van de Kamp

Fysiotherapie Van de Kamp is een praktijk met vestigingen in Breda en Wijk & Aalburg. De praktijk onderscheidt zich door verder te gaan dan het verhelpen van pijn. We proberen samen met u doelen te stellen en daar een passend plan voor te maken. We kijken dan verder dan de klacht, proberen preventief te handelen en geven u de regie over u eigen lichaam.

Fysiotherapeut Tim van de Kamp is na het afronden van zijn studie in 2017 direct begonnen met zijn eigen praktijk in Wijk & Aalburg. De praktijk zit gevestigd in fitnesscentrum Refresh your fitness. Toen de aanvragen vanuit zijn woonplaats Breda steeds vaker kwamen ontsprong het idee in 2019 om ook een vestiging in Breda te openen. Al vrij snel kwam het huidige pand met Princenhage en Heuvel in zicht.

Doordat het een kleinschalige praktijk is wordt u ten alle tijd persoonlijk behandeld. We bekijken u altijd als mens in plaats van een klacht. We handelen vanuit een evidence based methode. Dat betekend dat de behandeling volgens de best bewezen methodes gaat. 

Zelf aan de slag met je klacht
Wat is er mooier dan niet afhankelijk te hoeven zijn van je fysiotherapeut? Vanuit die visie proberen we u de tools te geven om weer baas te worden over u eigen lichaam. Zonder uren door te moeten doorbrengen op de behandelbank. 

Kom in beweging, wij staan voor u klaar!

Tim van de Kamp

 

 

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht