Fysio Breda West

​Heeft u een Fysio Breda West nodig? Tussen Heuvel en Princenhage vindt u onze nieuwe praktijk. Fysiotherapie van de Kamp.

Deze moderne fysiopraktijk is uitgerust met een uitgebreide behandelkamer. Ook vindt u er een grote fitnessruimte en oefenruimte. Na het sporten komt u heerlijk tot rust met een kopje koffie in onze loungeruimte.

U kunt bij onze praktijk gratis parkeren. Dit kan aan de voorzijde op de Dr. Struckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek. We bieden ruime en voldoende parkeergelegenheid.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

U bent op zoek naar fysio Breda West?

Op zoek naar fysio Breda West? U wilt weer soepel en zonder pijn kunnen bewegen? Dan is een goede fysio Breda West precies wat u nodig heeft. Fysiotherapie Van de Kamp is specialist in bewegen en kan u helpen om weer in beweging te komen. Wij weten hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is, dat geldt nog eens extra als het gepaard gaat met pijnklachten. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de touwtjes in handen neemt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier oppakken. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten. Wij helpen u ook om te revalideren nadat u een nieuwe heup, knie of schouder hebt gekregen. Voor sportblessures en sportbegeleiding kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast geven wij personal training als u een bepaald doel wilt bereiken. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Van de Kamp helpen u om weer in beweging te komen!

Zonder verwijzing huisarts naar fysio Breda West

Geen verwijzing, maar u wilt toch langs een fysio Breda West? U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om door ons behandeld te kunnen worden. Sinds 2006 is fysio Breda West direct toegankelijk. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via het formulier op deze website maar u kunt natuurlijk ook mailen of bellen. De praktijk in Breda is gloednieuw en beschikt over een grote behandelkamer, een fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit!

Geen wachtlijst bij Fysiotherapie Van de Kamp

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren geen wachtlijst. Als u bij ons binnenkomt dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U pakt een heerlijk bakje koffie en wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Daarna volgen enkele lichamelijke testen en aan de hand van onze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op. Onze visie is dat we u willen laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht