Fysio Breda

Bent u op zoek naar een fysio in Breda? In Breda, op de grens van Heuvel en Princenhage, vindt u onze prachtige fysiopraktijk. Bij Fysio van de Kamp vindt u een ruime praktijk met een mooie grote behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Bij fysio Breda wordt u snel geholpen

Heeft u pijnklachten die u belemmeren om normaal te functioneren? Bent u pas geopereerd of heeft u een blessure? Als u in Breda of omgeving woont is Fysiotherapie Van de Kamp dé fysio Breda waar u snel geholpen wordt. Wij werken niet met lange wachtlijsten en hebben als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en voor alle andere gewrichten en klachten. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures en zorgen ervoor dat uw chronische klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Als u zich in onze praktijk aanmeldt gaan we eerst kijken wat de oorzaak van de klachten is. Wij kijken namelijk verder dan de pijn zodat we samen met u het juiste behandelplan op kunnen stellen. Wij handelen volgens een modern actieve aanpak waarbij u de regie houdt en minder afhankelijk bent van ons als fysio Breda. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 herstel
  • Orthopedische revalidatie
  • Personal training
  • Medische fitness

Kom in beweging bij fysio Breda

Bij pijnklachten is het belangrijk om te blijven bewegen ook al heeft u de neiging om stil te blijven zitten. Ons motto is dan ook: ‘Kom in beweging!’ Wij weten dat beweging de beste manier is om van uw pijnklachten af te komen of sneller te herstellen na een blessure of operatie. Onder de leiding van een geschoolde en ervaren therapeut gebeurt dit op de juiste manier. Bij fysio Breda krijgt u altijd een persoonlijke behandeling en is alle aandacht voor u. Wij werken altijd volgens moderne en evidence-based methodes. Bijscholing vinden wij heel belangrij en we hebben al veel verdiepende cursussen gevolgd en zullen dat blijven doen.

Uitgebreide informatie op website fysio Breda

De gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp staat op de grens van Heuvel en Princenhage. Wanneer u met de auto komt is er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheid; aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek. Wij werken samen met sportclubs en zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Neem eens een kijkje op deze website waar u alle informatie vindt over de behandelingen die fysio Breda aanbiedt en over onze werkwijze. Klanten waarderen ons met een 9,3 en daar zijn wij trots op!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht