Fysio Breda

Op zoek naar fysio Breda? Tussen Heuvel met Princenhage vindt u de nieuwe fysiopraktijk Fysiotherapie van de Kamp.

Deze praktijk beschikt over een zeer ruimte behandelkamer. Maar ook bieden we een grote fitness- en oefenruimte en een loungeruimte om uit te rusten en te genieten van een kopje koffie voor na het sporten.

Rondom de praktijk bieden wij een ruime gratis parkeergelegenheid. Dit is mogelijk aan de voorzijde op de Dr. Struckenstraat en aan de andere kant op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio Breda voor optimaal herstel

U bent op zoek naar fysio Breda? U wilt weer soepel kunnen bewegen en zoekt een goede fysiotherapeut? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en helemaal als het met pijn gepaard gaat. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de regie neemt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier oppakken. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten. Wij helpen u ook om te revalideren nadat u een nieuwe heup, knie of schouder heeft gekregen en wij behandelen sportblessures. Daarnaast geven wij ook personal training als u een bepaald doel wilt bereiken en wij doen aan sportbegeleiding. Met fysio Breda bent u verzekerd van de beste behandeling om weer in beweging te kunnen komen.

Geen verwijzing huisarts nodig bij fysio Breda

Sinds 2006 is fysio Breda direct toegankelijk gemaakt. Dat wil zeggen dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons te maken. U kunt ons via het formulier op deze website een bericht sturen. U kunt ons ook mailen of bellen. De praktijk in Breda is gloednieuw en beschikt over een grote behandelkamer, een fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten en te genieten van een drankje na het sporten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Fysiotherapie Van der Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit. Wij zijn uw fysio Breda!

Géén wachtlijst bij fysio Breda

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen. Wij hanteren geen wachtlijst. Als u bij fysio Breda binnenkomt dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. U pakt een lekker bakje koffie en wacht tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Daarna voeren wij enkele lichamelijke testen uit en aan de hand van onze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen. Met de juiste behandeling kunnen wij klachten voorkomen, verminderen of verhelpen!