Fysio Breda

Bent u op zoek naar een fysio in Breda? In Breda, op de grens van Heuvel en Princenhage, vindt u onze prachtige fysiopraktijk. Bij Fysio van de Kamp vindt u een ruime praktijk met een mooie grote behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio in Breda nodig?

Bent u op zoek naar een fysio in Breda omdat bewegen pijn doet? Dan wil Fysiotherapie van de Kamp graag met u aan de slag zodat u weer kunt tuinieren, sporten of met de kinderen spelen zonder dat dit pijnklachten geeft. Wij hebben een moderne, actieve aanpak waarbij u zelf de regie houdt. Onze behandelingen bestaan uit algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten. Verder kunt u bij ons terecht voor revalidatie, sportrevalidatie, personal training, fitness en sportbegeleiding. Uw hulpvraag staat bij ons centraal en wij kijken verder dan de pijn. We proberen te achterhalen waar deze vandaan komt en dat doen we door de juiste vragen te stellen en testjes te doen. Vervolgens stellen we samen met u een behandelplan op waarbij u zelf de beslissingen neemt. Ons doel is dat u weer alles kunt doen wat u wilt, maar dan zonder pijn. Het beste wat u nu kunt doen is in beweging te komen door direct een afspraak te maken met onze fysio in Breda.

Fysio Breda: voor professionele behandelingen!

Bent u zoekende naar een fysio in Breda? Noodgedwongen stil zitten is voor een sporter erg frustrerend. Wij hebben een voorliefde voor sport en op onze locatie is alles erop ingericht om de geblesseerde sporter zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen. Met onze ruime ervaring met sporters uit de wereld van voetbal, motorcross en fitness bent u bij Fysio van de Kamp verzekerd van professionele begeleiding. Wij hebben de revaliderende sporter veel te bieden. Ook als u meer wilt bereiken in uw sport en de lat hoog legt dan kunnen wij veel voor u betekenen. Met onze personal training begeleiding gaan wij u helpen om uw doel te bereiken. Met onze kennis over inspanningsfysiologie en training weten we precies hoe u optimaal kunt trainen. Onze twee uitgebreide trainingsruimtes heeft u alle mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Plan direct uw afspraak voor fysio in Breda

Bent u benieuwd naar de mogelijke behandelingen die passen bij uw klachten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Binnen 48 uur kunt u terecht voor een eerste behandeling bij ons als fysio in Breda. Wij werken samen met sportclubs en diverse zorginstellingen om u zo goed mogelijk te kunnen geven wat u nodig heeft. Door ons regelmatig bij te scholen en verdiepende cursussen te volgen zijn wij op de hoogte van de nieuwste inzichten. Alles is er bij ons op gericht om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.