Fysio Breda

Fysio Breda nodig? Bent u op zoek naar een professional waar u van op aan kunt? Bent u op zoek naar een vakkundige fysiotherapeut in Breda? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u aan juiste adres als u op zoek bent naar een fysio Breda. In de loop van de jaren hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden zodat u tegenwoordig de keuze hebt uit verschillende soorten behandelingen. Heeft u last van nek-, rug of schouderklachten? Heeft u pijnlijke kuiten of heeft u last van een sportblessure? Bij fysio Breda – Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Naast onze vestiging in Breda beschikken wij ook over een pand in Wijk en Aalburg. Bij beide praktijken is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met twee praktijken kunnen wij goed van dienst zijn en er is er altijd binnen 48 uur plaats voor een behandeling. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Jarenlange ervaring bij fysio Breda

Fysio Breda – Fysiotherapie van de Kamp is niet zo maar een praktijk voor fysiotherapie. Keer op keer verfrissen wij onze kennis en volgen wij diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de behandelingen die wij aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor het revalideren na bijvoorbeeld een heupoperatie. Heeft u last van een frozen shoulder? Ook met een frozen shoulder kunnen wij veel voor u betekenen. Wij plannen graag een behandeling met u in. Samen met u gaan wij bekijken welk behandelplan voor uw klachten geschikt is. Het is onze taak om u van uw klachten af te helpen. Fysiotherapie van de Kamp werkt samen met verschillende sportclubs in de regio van Breda. Wij zijn specialist in sportblessures en hebben al veel sporters kunnen helpen. Wij werken niet met wachtlijsten. Bij Fysio Breda – Fysiotherapie van de Kamp wordt u binnen 48 uur geholpen.

Meer weten over de behandelingen van fysio Breda?

Wilt u meer weten over de aangeboden behandelingen bij Fysiotherapie van de Kamp of wilt u weten of wij iets voor uw blessure kunnen betekenen? Bent u benieuwd of wij u van uw frozen shoulder, nekpijn, zere kuitspieren of andere lichamelijke klachten af kunnen helpen? Neem eerst eens een kijkje op onze website. U kunt via onze website een behandeling bij ons inplannen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken en staan wij u graag te woord. Bent u op zoek naar personal training na uw blessure of revalidatie traject? Fysiotherapie van de Kamp staat graag voor u klaar!