Fysio Genderen

U bent op zoek naar fysio Genderen? Bent u op zoek naar een specialist waar u van op aan kunt en die op korte termijn met u aan de slag gaat? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom in onze fysiotherapiepraktijk in Wijk en Aalburg. Fysiotherapie Van de Kamp staat graag voor u klaar en gaat graag aan de slag om uw pijnklachten te behandelen. Het is onze taak om u binnen korte tijd pijnvrij te krijgen zodat u uw dagelijkse werkzaamheden weer snel op kunt pakken. Ook voor een revalidatie proces bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Laat u verrassen door onze vele specialiteiten en de mogelijkheid om binnen zeer korte tijd behandeld te worden in onze praktijk. Wij zorgen ervoor dat er binnen 48 uur een afspraak is geregeld. Als u op zoek bent naar een fysio Genderen bent u bij fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Wij zien uw afspraak graag tegemoet. 

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl

06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Soepel en pijnvrij bewegen met fysiotherapie van de Kamp

Een fysio Genderen nodig? Fysiotherapie Van de Kamp is een begrip in de regio en ver daarbuiten als fysio Genderen. Naast onze praktijk in Wijk en Aalburg hebben wij ook een vestiging in Breda. Omdat wij twee vestigingen beheren kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. U kunt online en telefonisch een afspraak maken. Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren namelijk geen wachtlijsten. Door gebruik te maken van de kennis en specialiteiten van fysiotherapie Van de Kamp kunt u binnen zeer korte tijd weer soepel en pijnvrij bewegen. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelf gaat U bent bij ons aan het juiste adres voor de behandeling van diverse klachten. Wij bieden u algemene fysiotherapie aan voor uw nek, schouder, knie, heup, enkel en alle andere gewrichten.

Zonder verwijzing naar fysio Genderen

Heeft u last van vervelende lichamelijke klachten of heeft u een blessure opgelopen? U kunt bij fysiotherapie Van de Kamp zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak inplannen. Op deze manier hoeft u niet eerst naar de huisarts voor een verwijzing. U kunt direct online of telefonisch een afspraak inplannen. Wij gaan graag met u aan de slag zodat u weer snel uw bezigheden uit kunt voeren zonder dat u daarbij gehinderd wordt door pijnklachten.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht