Fysio Princenhage

Zoekt u naar een nieuwe praktijk voor fysio in Princenhage? In Breda, op de grens van Heuvel en Princenhage, vindt u onze mooie fysiopraktijk.

Bij Fysio van de Kamp vindt u praktijk met o.a. een grote behandelkamer. Naast een behandelkamer vindt u ook een mooie fitnessruimte, oefenruimte en een lounge om uit te rusten van uw oefeningen.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio in Princenhage nodig?

​Als bewegen pijnlijk is of u heeft hulp nodig om te herstellen na een blessure of operatie dan kan Fysiotherapie Van de Kamp – Fysio Princenhage veel voor u betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam en het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen en/of weer zo normaal mogelijk te laten functioneren. Wij bieden diverse behandelingen aan:

  • Fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • Orthopedische revalidatie
  • COVID-19 herstel
  • Personal Training
  • Medische fitness

Algemene fysiotherapie is voor klachten aan de nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten. Als u een kijkje neemt op deze website dan treft u daar informatie aan over de verschillende behandelingen die wij aanbieden en de manier waarop wij werken. Fysio Princenhage kijkt verder dan alleen de pijn. Wij willen graag weten waar de klachten vandaan komen en dat proberen we door vragen en testen te achterhalen. Als wij alles goed in kaart hebben gebracht stellen we samen met u een behandelplan op waarbij u de regie houdt. Deze moderne, actieve aanpak maakt u minder afhankelijk van uw therapeut. 

Geen wachtlijsten bij fysio Princenhage

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt herstellen en/of pijnvrij wilt zijn. Daarom werken wij niet met wachtlijsten en streven ernaar om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Onze gloednieuwe praktijk bevindt zich op de grens van Heuvel en Princenhage. U heeft rondom ons pand voldoende parkeergelegenheid voor uw auto. Als u onze praktijk fysio Princenhage binnenkomt kunt u plaats nemen in de wachtkamer waarna de therapeut u op komt halen. Bij ons bent u altijd alleen met uw fysiotherapeut die u persoonlijke en uitgebreide aandacht geeft. Wij werken altijd volgens moderne en evidence-based methodes. Wij hechte veel waarde aan bijscholing en hebben al veel verdiepende cursussen gevolgd. Dit blijven wij doen zodat u altijd de beste behandeling krijgt.

Fysio Princenhage werkt samen

Wij werken samen met sportclubs en zorginstanties om u de best mogelijke hulp te bieden. Fysio Princenhage beschikt over een ruime behandelkamer en een uitgebreide oefenruimte. Zo kunt u buiten de behandeling om gebruik maken van de fitness. Ons motto is: ‘Kom in beweging’. Door op de bank te blijven zitten zullen uw klachten niet verdwijnen en zult u niet sterker worden. Dus kom in beweging, zet de eerste stap en maak die afspraak. Wij staan klaar om u te helpen!

 

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht