Fysio Princenhage

Zoekt u naar een nieuwe praktijk voor fysio in Princenhage? In Breda, op de grens van Heuvel en Princenhage, vindt u onze mooie fysiopraktijk.

Bij Fysio van de Kamp vindt u praktijk met o.a. een grote behandelkamer. Naast een behandelkamer vindt u ook een mooie fitnessruimte, oefenruimte en een lounge om uit te rusten van uw oefeningen.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio in Princenhage nodig?

Bent u op zoek naar een fysio in Princenhage? Bent u op zoek naar een fysio in Princenhage waar u binnen 48 uur terecht kunt? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Fysiotherapeut van de Kamp in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Door verder dan de pijn te kijken en te achterhalen waar deze vandaan komt kunnen wij u de best mogelijke behandeling geven. Elke patiënt is anders en door de juiste vragen te stellen en te testen kunnen wij maatwerk leveren. Fysio van de Kamp biedt algemene fysiotherapie voor nek, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten. Misschien heeft u nog maar kort klachten en loopt u al langer rond met pijnklachten die chronisch zijn geworden. U kunt voor elke pijnklacht bij ons terecht. Bij ons staat uw hulpvraag centraal en samen met u stellen we een behandelplan op. Met onze moderne, actieve aanpak bent u minder afhankelijk van uw fysiotherapeut en houdt u zelf de regie.

Verschillende fysio behandelingen in Princenhage

Zoekt u naar een fysio in Princenhage? Bij Fysiotherapeut van de Kamp kunt u ook terecht om te revalideren na een ongeval of operatie aan bijvoorbeeld de heup, knie, schouder of elk ander gewricht. Voor sportrevalidatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn zelf sportliefhebbers en begrijpen dat het voor een sporter frustrerend is om door een blessure zoals een meniscus niet meer te kunnen sporten. De revaliderende sporter kan bij ons rekenen op deskundige begeleiding. Wij hebben ruime ervaring met sporters uit de wereld van voetbal, motorcross en fitness. U kunt bij ons snel maar bovenal goed revalideren. Wilt u uw grenzen verleggen in de sport dan kunnen wij u personal training aanbieden. Met alle kennis die wij hebben over inspanningsfysiologie en training kunt u verantwoord aan de slag om uw doel te bereiken. Naast de behandelingen kunt u gebruik maken van onze fitnessruimte want bewegen is nog altijd het beste medicijn.

Direct een afspraak inplannen bij onze fysio in Princenhage

Heeft u last van een blessure of heeft u te lang gelopen met een zere knie, nek of rug? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een fysio in Princenhage. Wij raden u aan om via deze website uw gegevens achter te laten. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u binnen 48 uur in te plannen op één van onze twee locaties. Fysiotherapeut van de Kamp is gevestigd in Breda en Wijk en Aalburg. Kom in beweging en maak een afspraak!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Kan ik jou helpen?