Fysio Veen

Op zoek naar een fysio Veen? Op een paar minuten afstand van Veen vindt u bij Refresh your Fitness onze fysiopraktijk.

In onze praktijk kunt u terecht voor alle fysio behandelingen. In de grote behandelkamer kunt u terecht voor de behandelingen, maar ook kunt u terecht in onze sportzaal voor fitness, bootcamp, groepslessen, spinning, pilates en voedingsprogramma’s.

Door onze samenwerking met het fitnesscentrum is bij ons veel mogelijk. Zo heeft u de regie over het herstellen van uw lichaam door voeding, sport en fysio.

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl

06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio Veen nodig?

Op zoek naar een fysio Veen? U wilt weer soepel en zonder pijn kunnen bewegen en bent daarom op zoek naar fysio Veen? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en het is extra moeilijk als u ook nog pijnklachten heeft. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de regie houdt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier oppakken. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden u algemene fysiotherapie voor nek, schouder, rug, heup, enkel, knie en alle andere gewrichten. Wij helpen u ook om te revalideren nadat u een nieuwe heup, knie of schouder hebt gekregen. Wij behandelen ook sportblessures en doen aan sportbegeleiding. Fysiotherapie Van de Kamp helpt u om weer in beweging te komen!

Zonder verwijzing naar fysio Veen?

Een fysio Veen nodig? U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om door ons behandeld te kunnen worden. Sinds 2006 is fysio Veen direct toegankelijk geworden. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Dit kan via een formulier op deze website, per mail of telefonisch. Het dorp Veen ligt naast Wijk en Aalburg waar onze praktijk is gevestigd. Fysiotherapie Van de Kamp bevindt zich in het pand van fitnesscentrum Refresh your Fitness. Met een ruime behandelkamer en de trainingsmogelijkheden in de sportzaal bent u hier op het goede adres om te herstellen van uw klachten. Wij werken samen met sportclubs en andere zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit!

Geen wachtlijst bij fysio Veen

Als u met ons contact opneemt om een afspraak te maken dan streven wij ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen. Wij hanteren geen wachtlijst. Als u onze praktijk binnenkomt dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Daar wacht u tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Daarna volgen enkele lichamelijke testen en aan de hand van onze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen. Met de juiste behandeling kunnen wij klachten voorkomen, verminderen of verhelpen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht