Fysio Wijk en Aalburg

Een fysio in Wijk en Aalburg nodig? Binnen de muren van Refresh your Fitness. vindt u onze fysiopraktijk.

U kunt op deze locatie terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Revalidatie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 revalidatie
  • Medisch fitness
  • Sportbegeleiding

Wij beschikken over een ruime behandelkamer en door de samenwerking met het fitnesscentrum zijn er eindeloze trainingsmogelijkheden. U kunt hier herstellen van klachten maar ook doorgaan met sporten onder begeleiding. 

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Van de Kamp in Wijk en Aalburg?

‘Deskundigheid, zelfredzaamheid, duurzaamheid en een ontspannen sfeer’

Dat zijn de kernwaarden van de praktijk. Na een deskundig onderzoek wordt allereerst gekeken of fysiotherapie voor u de beste oplossing is. Wanneer we de oorzaak van uw klachten gevonden hebben maken we samen met u een geschikt behandelplan. Het doel is om de klachten op een duurzame manier te verhelpen waarbij u zelf de leiding heeft. Dit betekend dat we niet eindeloos aan symptoombestreiding doen maar de klacht van binnenuit oplossen. 

 

 

Locatie Wijk en Aalburg

Azaleastraat 1
(Ingang Refresh your Fitness)
4261 CT Wijk & Aalburg
Info@fysiovandekamp.nl

06 – 15338928

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysio Wijk en Aalburg nodig?

U bent op zoek naar fysio Wijk en Aalburg? U wilt weer soepel en pijnvrij kunnen bewegen? Dan bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Als specialist in bewegen weten wij hoe vervelend het is als bewegen niet meer vanzelfsprekend is en helemaal als daar ook nog pijnklachten bijkomen. Samen met u gaan we werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de touwtjes in handen neemt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier oppakken. Wij kunnen u behandelen voor een groot aantal klachten. Wij bieden algemene fysiotherapie aan voor nek, schouder, knie, heup, enkel en alle andere gewrichten. Wij helpen u ook om te revalideren nadat u een nieuwe heup, schouder of knie hebt gekregen. Ook behandelen wij sportblessuren en doen aan sportbegeleiding. Daarnaast geven wij personal training als u een bepaald doel wilt bereiken. Fysio Wijk en Aalburg helpt u om weer in beweging te komen!

Zonder verwijzing naar fysio Wijk en Aalburg

Op zoek naar een fysio Wijk en Aalburg waar u direct zonder verwijzing terecht kunt? Sinds 2006 is fysio Wijk en Aalburg toegankelijk gemaakt. Dat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van de huisarts. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken. U kunt ons via het formulier op deze website een bericht sturen of u stuurt een mail of belt ons. De praktijk in Wijk en Aalburg bevindt zich onder het dak van fitnesscentrum Refresh you Fitness. Met een ruime behandelkamer en de trainingsmogelijkheden in de sportzaal bent u op het goede adres om te herstellen van uw klachten. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstellingen om u op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en volgen regelmatig cursussen om ons verder te professionaliseren. U krijgt bij ons een behandeling van de hoogste kwaliteit!

Geen wachtlijst bij fysio Wijk en Aalburg

Wij streven ernaar om binnen 48 uur een behandeling in te plannen; wij hanteren geen wachtlijsten. Als u bij fysio Wijk en Aalburg aankomt dan kunt u plaatsnemen in de wachtkamer en wachten tot de fysiotherapeut u komt halen. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw klacht en daar wordt ruim de tijd voor genomen. Daarna volgen enkele lichamelijke testen en aan de hand van onze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op. Onze visie is om u te laten ervaren dat het lichaam van binnenuit kan herstellen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht