Fysiotherapie Breda West

Op zoek naar Fysiotherapie Breda West? Fysiotherapie van de Kamp vindt u in Breda West tussen Heuvel en Princenhage in een nieuwe praktijk.

Onze moderne praktijk is uitgerust met een grote behandelkamer, een mooie fitnessruimte en oefenruimte. Maar ook na het sporten komt u er even lekker tot rust in onze loungeruimte.

Onze fysiotherapie praktijk is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren voor de deur. Dit kan aan de voorzijde op de Dr. Struckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Deskundige fysiotherapie Breda West

Op zoek naar fysiotherapie Breda West? Moet u herstellen na een operatie, bent u geblesseerd of heeft u pijnklachten? Bent u op zoek naar fysiotherapie in Breda West? Fysiotherapie Van de Kamp heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Als u niet meer kunt functioneren zoals u gewend was dan wilt u zo snel mogelijk weer geholpen worden, dat begrijpen wij. Daarom streven wij ernaar om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien; lange wachtlijsten daar doen wij niet aan. Door stil te blijven zitten verdwijnen uw klachten niet en onze slogan luidt dan ook: ‘Kom in beweging!’ Door onder deskundige begeleiding in beweging te komen heeft u de meeste kans op een spoedig herstel. Wij zien het als onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. De eerste belangrijke stap die u zit is een afspraak maken met ons. Wij zijn een moderne fysiopraktijk en we kijken verder dan alleen de pijn. We willen de oorzaak van uw klachten achterhalen en dat doen we door het stellen van de juiste vragen en grondig onderzoek. Als we alles goed in kaart hebben gebracht stellen we samen met u een behandelplan op. We hebben een moderne actieve aanpak waarbij u de regie houdt.

Behandelingen in onze praktijk voor fysiotherapie Breda West

De gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp staat op de grens van Heuvel en Princenhage. U kunt er de volgende behandelingen krijgen:

  • Fysiotherapie
  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 herstel
  • Orthopedische revalidatie
  • Personal training
  • Medische fitness

Algemene fysiotherapie is voor problemen met de nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten. Rondom het pand is er voldoende parkeergelegenheid om u auto te parkeren. Bij binnenkomst neemt u plaats in de wachtkamer waar u al snel opgehaald wordt door uw fysiotherapeut. U bent altijd één op één met uw therapeut die uitgebreid de tijd voor u neemt. De ruime praktijk beschikt over een behandelkamer en een oefenkamer. We werken samen met sportclubs en zorginstanties zodat u een deskundig team om u heen heeft staan.

Meer weten?

Meer informatie over fysiotherapie Breda West vindt u op deze website. Als u dan nog vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Wij hechten veel waarde aan bijscholing en hebben al vele verdiepende cursussen gevolgd en dat zullen wij blijven doen. Wij werken altijd volgens moderne en evidence-based methodes. Kom in beweging en maak een afspraak. Wij staan klaar om u te helpen!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht