Fysiotherapie Princenhage

Bent u op zoek naar een fysiotherapie in Princenhage? Op de grens van Heuvel en Princenhage vindt u de nieuwe fysiopraktijk van Fysiotherapie Van de Kamp. Deze ruime praktijk beschikt over een mooie behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Stuur direct een bericht

14 + 4 =

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Kom in beweging bij fysiotherapie Princenhage

Onze slogan luidt: ‘Kom in beweging!’ Als u pijnklachten heeft of moet revalideren van een blessure of operatie dan is het de missie van Fysiotherapie Van de Kamp – fysiotherapie Princenhage – om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen en/of weer zo normaal mogelijk te laten functioneren. Ook al bent u misschien geneigd om op de bank te blijven zitten, bij Fysiotherapie Van de Kamp staan we klaar om u te helpen in beweging te komen. Wij bieden diverse behandelingen aan:

Algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten

  • Sportrevalidatie
  • COVID-19 herstel
  • Orthopedische revalidatie
  • Personal training
  • Medische fitness

Wij begrijpen dat u bij pijnklachten of na een operatie zo snel mogelijk geholpen wilt worden en daarom werken wij niet met wachtlijsten. Fysiotherapie Princenhage heeft als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien.  De fysiotherapeuten bij Fysiopraktijk Van de Kamp hebben jarenlange ervaring en volgen voortdurend wetenschappelijke scholingen. We werken altijd volgens moderne evidence-based methodes.

Fysiotherapie Princenhage kijkt verder dan de pijn

In de moderne fysiotherapie kijken we verder dan alleen de pijn. We willen achterhalen waar de klachten vandaan komen en door de juiste vragen te stellen en diverse testen te doen brengen we alles zo goed mogelijk in kaart. We onderzoeken uw klachten grondig en stellen daarna een behandelplan op waarbij u centraal staat en de regie houdt. Door deze actieve aanpak bent u minder afhankelijk van ons als fysiotherapeut. Bij Fysiotherapie Princenhage bent u altijd één op één met uw fysiotherapeut en krijgt u uitgebreide, persoonlijke aandacht. U heeft een team van professionals om u heen staan omdat we samenwerken met sportclubs en zorginstanties.

Maak een afspraak bij fysiotherapie Princenhage

De gloednieuwe praktijk van Fysiotherapie Van de Kamp staat op de grens van Heuvel en Princenhage. Wanneer u met de auto komt is er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheid. Fysiotherapie Princenhage beschikt over een ruime behandelkamer en een uitgebreide oefenruimte. Zo kunt u gebruik maken van de fitness buiten de behandelingen om. Meer informatie over de diverse behandelingen en de manier waarop wij werken kunt u vinden op deze website. Kom in beweging en maak een afspraak bij Fysiotherapie Van de Kamp. Wij staan klaar om u te helpen zodat u snel weer kunt tuinieren, met de kinderen spelen, sporten en alle dagelijkse werkzaamheden kunt doen. Wij zijn gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam en werken volgens de nieuwste inzichten.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht