Fysiotherapie Princenhage

Bent u op zoek naar een fysiotherapie in Princenhage? Op de grens van Heuvel en Princenhage vindt u de nieuwe fysiopraktijk van Fysiotherapie Van de Kamp. Deze ruime praktijk beschikt over een mooie behandelkamer, fitness- en oefenruimte en een lounge om uit te rusten.

Wanneer u met de auto komt zijn er rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheden. Aan de voorzijde op de Dr. Struyckenstraat en aan de andere zijde op de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Stuur direct een bericht

8 + 11 =

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Fysiotherapie in Princenhage nodig?

Op zoek naar een fysiotherapie in Princenhage. Weer kunnen bewegen zonder pijn, lijkt u dat niet heerlijk? Loopt u al langer rond met pijnklachten en wilt u eindelijk weer eens kunnen tuinieren, sporten of spelen met de kinderen? Neem dan contact op met Fysio van de Kamp voor uw Fysiotherapie Princenhage. Fysiotherapie van de Kamp in Breda is gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Elk mens is anders en daarom zijn onze behandelingen maatwerk. Uw hulpvraag staat centraal en daar gaan wij serieus mee aan de slag. Wij kijken verder dan de pijn en proberen te achterhalen waar deze vandaan komt. Door de juiste vragen te stellen en testen uit te voeren, krijgen wij u goed in kaart en kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Wij hebben een moderne, actieve aanpak zodat u minder afhankelijk bent van uw fysiotherapie en zelf de regie houdt. Met algemene fysiotherapie behandelen wij klachten aan de nek, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten.

Fysiotherapie Princenhage voor alle diverse behandelingen

Fysio van de Kamp beschikt over twee vestigingen in Breda en Wijk en Aalburg. De vestiging van Breda vindt u in Princenhage. Dit maakt ons de fysiotherapie specialist in Princenhage. Als u contact met ons opneemt dat kunt u binnen 48 uur bij ons terecht voor een eerste behandeling. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor revalidatie na een ongeval of een operatie. Wij hebben een voorliefde voor sport en geblesseerde sporters kunnen bij onze fysiotherapie op een professionele behandeling rekenen. Gedwongen stilzitten is heel frustrerend voor een sporter en wij doen er alles aan om sporters weer snel aan het sporten te krijgen. Wilt u trainen naar een bepaald doel? Dan kan onze personal training u daarbij helpen. Met al onze kennis over inspanningsfysiologie en training zult u niet over uw grenzen gaan en het beste uit uzelf halen. Word op een veilige manier sterker, sneller en explosiever! Wij werken samen met sportclubs en diverse zorginstellingen zodat u bent verzekerd van de best mogelijke behandeling. Er zijn steeds weer nieuwe inzichten over de behandeling van diverse klachten en daarom blijven wij ons bijscholen. We hebben inmiddels al vele verdiepende cursussen gevolgd. U bent bij ons van harte welkom voor uw fysiotherapie in Princenhage.

De specialist voor fysiotherapie in Princenhage

Wilt u meer weten over de behandelingen die Fysio van de Kamp aanbiedt? Onze specialisten vertellen u er graag meer over. De praktijk in Breda beschikt over een grote behandelkamer, een fitness- en oefenruimte zodat u optimaal kunt herstellen van uw behandelingen en de juiste oefeningen uit kunt voeren na uw operatie. In onze lounge kunt u heerlijk ontspannen. Wij gaan graag met u aan de slag zodat u weer snel kunt bewegen zonder pijn.