Fysiotherapie in Breda en Wijk en Aalburg

 

Bent u op zoek naar fysiotherapie Breda of Wijk en Aalburg?

Fysio van de Kamp is een praktijk met vestigingen in zowel Breda als Wijk en Aalburg (gemeente Altena). Bij beide vestigingen staan wij voor uw klaar voor fysiotherapie, revalidatie, sportrevalidatie en hebben wij een focus op hardloop gerelateerde blessures.  

 

 

Welkom bij Fysiotherapie Van de Kamp

Heb je pijnklachten en wil je graag weer tuinieren, sporten of spelen met je kinderen? Of heb je hulp nodig bij het revalideren van een blessure of operatie? Wij kunnen je helpen! Met een sterke focus op hardloop gerelateerde blessures bent u ook als hardloper bij ons op de juiste plek.

Door jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen zijn we gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het bewegingsapparaat. Omdat fysiotherapeut Tim van de Kamp zelf fanatiek hardloper is, snapt hij hoe vervelend een blessure kan zijn. Samen met u zoeken we naar de meest efficiente manier om weer sterker terug te komen. Of u nu een fanatieke starter of wedstrijdloper bent.

Wat doen wij anders?
In de moderne fysiotherapie kijken we verder dan alleen de pijn. Door middel van de juiste vragen en testen proberen we ook te achterhalen waar de klachten vandaan komen en hoe je met de klachten omgaat. Doe je misschien te veel? Of kan je lichaam op dit moment minder aan?

Samen stellen we een plan op waarbij jij centraal staat en zelf de beslissingen neemt. Wij handelen volgens een moderne en actieve aanpak waardoor je minder afhankelijk bent van ons als fysiotherapeut en weer pijnloos door het leven kunt.

Kom in beweging! Maak een afspraak.

Wij staan klaar om te helpen!

 

Fysiotherapie Breda

Fysiotherapie Wijk en Aalburg

 

Fysiotherapie Breda of Wijk en Aalburg nodig?

Heeft u pijnklachten en kunt u niet meer bewegen zoals u dat gewend was? Dan kan deskundige fysiotherapie Breda uitkomst bieden. Fysiotherapie Van de Kamp biedt algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk een behandeling van fysio Breda wilt en wij hebben ons dan ook als doel gesteld om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Bij Fysio Van de Kamp doen wij niet aan lange wachtlijsten. Met onze vestigingen in Breda en Wijk en Aalburg zijn wij bereikbaar voor een grote regio. Voor fysio Wijk en Aalburg bent u welkom bij onze vestiging binnen de muren van Refresh your Fitness. De fysiotherapie Wijk en Aalburg beschikt over een ruime behandelkamer en in de naastgelegen sportzaal zijn er talloze trainingsmogelijkheden. Blijf niet langer lopen met pijnklachten en maak een afspraak met fysiotherapie Breda of fysiotherapie Wijk en Aalburg. Bij Fysio Van de Kamp kijken we verder dan de pijn. Door middel van de juiste vragen en testen proberen we te achterhalen waar de klachten vandaan komen en hoe u er het beste mee om kunt gaan.

Persoonlijke aandacht

Voor Breda en omgeving kunt u terecht bij onze fysiotherapie Breda West. Deze gloednieuwe praktijk staat op de grens van Heuvel en Princenhage. De behandelingen bestaan uit fysiotherapie, sportrevalidatie, Covid-19 herstel, orthopedische revalidatie, personal training en medische fitness. Zowel bij de fysiotherapie Princenhage als bij de fysio in Wijk en Aalburg krijgt u persoonlijke aandacht. Wij werken altijd volgens de evidence-based methodes. Allereerst onderzoeken we de klacht grondig en daarna stellen we samen met u een behandelplan op zodat u een behandeling op maat krijgt.

Kom in beweging bij onze fysiotherapie in Breda en Wijk en Aalburg

Ook al doet bewegen pijn, toch is beweging het beste medicijn. Onze slogan luidt dan ook: ‘Kom in beweging’. Maak daarom snel een afspraak met fysio Breda. Wij onderzoeken uw klacht grondig en stellen samen met u een behandelplan op voor de juiste fysiotherapie Breda. De praktijk in Breda beschikt over een ruime behandelkamer en een uitgebreide oefenruimte zodat u gebruik kunt maken van de fitness buiten de behandelingen om. Bij fysiotherapie Breda West kunt u rekenen op deskundige begeleiding met als doel u te leren hoe u zelf de klachten kunt verhelpen. Door middel van onze moderne aanpak bent u op een duurzame manier geholpen. Neem eens een kijkje op deze website en lees meer over de verschillende behandelingen die Fysio Van de Kamp aanbiedt bij fysiotherapie Princenhage Breda en fysiotherapie Wijk en Aalburg.

 

Stuur direct een bericht

Locatie

E

Fysiotherapie

Algemene fysiotherapie voor  nek, rug, schouder, heup knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten.

E

Revalidatie

Revalideren na een ongeval of operatie aan bijvoorbeeld de  heup, knie, schouder  of een ander gewricht. 

E

Sportrevalidatie

Revalideren is topsport.  Na een voorste kruisband, meniscus of andere sportblessure wil je snel maar bovenal goed revalideren.  Met een voorliefde voor sport en twee uitgebreide trainingsruimtes bent u bij ons aan het goede adres. 

E

Hardlooprevalidatie

Snel maar veilig weer kunnen hardlopen? Door een goede analyse maken we een duidelijk plan om goed te herstellen.

E

COVID-19 Revalidatie

Ervaart u nog klachten na een COVID-19 besmetting? Dan kunnen wij u helpen herstellen van vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, verminderde conditie en kracht.

E

Personal training

Trainen naar een bepaald doel kan lastig zijn. Met alle kennis over inspanningsfysiologie en training bent u bij ons in goede handen. Wij hebben ervaring met sporters binnen voetbal, motorcross en fitness. 

E

Fitness

Wij weten als geen ander dat bewegen het beste medicijn is. Om die reden kunt u op beide locaties gebruik maken van de fitness. Zo bent u niet gebonden aan 30 minuten behandeling.

E

Sportbegeleiding

Met een team of in small group vorm werken naar een gezamenlijk doel. Wordt sterker, sneller, explosiever en verbeter je performance. Daarbij geven we ook scholing aan trainers over het voorkomen van blessures.

Scholing

Wij hechten veel waarde aan bijscholing. Zo hebben we onderstaande verdiepende cursussen gevolgd. Deze curssusen zijn erkend voor het Centraal Kwaliteits Register.

 • Frozen shoulder
 • Subacromiaal pijnsyndroom (Schouderklachten)
 • The shoulder course – Sigbjorn Hjorthaug
 • Voorste kruisband revalidatie
 • Voorste kruisband revalidatie bij kinderen
 • Voorste kruisband revalidatie (Evidence based)
 • Achillespees klachten
 • Hardloopblessures
 • Heup & Liesklachten bij sporters en jong volwassenen
 • Overbelastingsblessures knie, enkel, heup, hamstrings – Bart Dingenen
 • Crossfit blessures – Feike Welter
 • The back course  – Sigbjorn Hjorthaug
 • Chronische pijn therapie (Dr. Mike stewart)
 • Key messages of recovery and pain – Greg Lehman
 • Clinical reasoning for exercise and pain  – Ben Cormack
 • Refreaming musculoskeletal practice for pain – Peter O’Sullivan & Jeremy Lewis
 • Cognitieve gedragstherapie – Kieran O’Sullivan

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht