Medische fitness Breda nodig?

Bent u op zoek naar medische fitness Breda? Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut die u van uw klachten kan afhelpen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen bij Fysiotherapie Van de Kamp in Breda. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van revalidatie en blessures. Fysiotherapie Van de Kamp is gespecialiseerd in medische fitness en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het heel vervelend is als u al een langere tijd met een blessure rondloopt en u snel een medische fitness Breda nodig heeft maar eerst op een wachtlijst wordt geplaatst. Bij Fysiotherapie van de Kamp zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur een afspraak heeft bij onze praktijk in Breda of Wijk en Aalburg. U kunt online en telefonisch een afspraak bij ons inplannen. Wij gaan graag met u aan de slag om u pijnvrij te krijgen. 

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Medische fitness nodig? Kom langs!

Zonder verwijzing huisarts naar medisch fitness Breda

Op zoek naar medische fitness Breda? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een operatie op korte termijn geholpen wilt worden. Bij Fysiotherapie Van de Kamp zorgen wij ervoor dat wij snel met u aan de slag kunnen met uw medisch fitness Breda. U bent bij ons aan het juiste adres voor medische fitness en voor een revalidatieproces. Op onze website vindt u een ruim overzicht van onze aangeboden specialiteiten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen om uw vragen te stellen. Samen met u gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden waarmee wij u goed van dienst kunnen zijn. Samen met u gaan wij werken aan een optimaal herstel. Bij Fysiotherapie Van de Kamp heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt bij ons direct een afspraak inplannen. Fysiotherapie Van de Kamp werkt samen met sportclubs en andere zorginstellingen zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Geen wachtlijst bij Fysiotherapie Van de Kamp

Het kan gebeuren dat u de behandeling van uw blessure al een tijdje voor u uitschuift. Dat is niet verstandig. Wij raden u aan om direct actie te ondernemen als u dagelijks hinder ondervindt van uw klachten. Nadat u een afspraak heeft gemaakt zorgen wij ervoor dat er binnen 48 uur een behandeling staat ingepland. Samen met u gaan wij eraan werken dat u binnen korte tijd weer uw dagelijkse werkzaamheden uit kunt voeren zonder pijn of hinder te ervaren. Wij zien uw afspraak graag tegemoet.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht