Revalidatie Breda nodig?

Op zoek naar revalidatie Breda? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u aan het juiste adres voor uw revalidatie. U vindt onze praktijk tussen Heuvel en Princenhage.

Onze moderne praktijk is voorzien van een ruime behandelkamer. Ook kunt u al uw oefeningen en revalidaties doen in onze grote fitnessruimte. Wij hebben voldoende materiaal en apparatuur om iedere revalidatie van begin tot het einde te begeleiden. Na uw revalidatie komt u tot rust met een kopje koffie in onze mooie loungeruimte.

Bij onze fysiopraktijk kunt u gratis en ruim parkeren. Deze parkeerruimtes vindt u aan de voorzijde op de Dr. Struckenstraat en aan de achterzijde aan de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Revalidatie Breda nodig?

Revalidatie Breda nodig? Bent u op zoek naar een specialist waar u uw revalidatie kunt starten na een operatie of zware blessure? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt en optimaal resultaat behaalt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Fysio van de Kamp. U bent bij ons aan het juiste adres als u revalidatie Breda nodig hebt. In de afgelopen jaren wisten vele patiënten ons te vinden en hebben wij voor hen een behandelplan op maat samengesteld. Het is ons doel om u zo snel mogelijk van uw vervelende blessures af te helpen en u klachtenvrij te krijgen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een revalidatie Breda die bij u past. U kunt via onze website een afspraak aanvragen of telefonisch contact opnemen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een afspraak bij ons in de praktijk hebt. Fysio van de Kamp beschikt over twee vestigingen. U bent welkom in Breda en in Wijk en Aalburg.

Persoonlijk behandelplan voor uw revalidatie Breda

Wij zijn de specialist op het gebied van revalidatie Breda. Fysio van de Kamp bespreekt eerst met u uw behandeltraject voordat wij aan de slag gaan met uw revalidatie. Uw behandelplan hangt af van verschillende factoren. Hoe heeft u uw blessure opgelopen? Op welke plek bent u geopereerd en wat is het doel van de revalidatie die wij in gang gaan zetten. Samen met u bespreken wij stap voor stap welke behandelingen wij gaan uitvoeren. Bij Fysio van de Kamp kunt u vrijwel direct starten met uw revalidatie. Omdat wij korte lijnen onderhouden met verschillende sportverenigingen kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als u lang moet wachten op een revalidatie afspraak. Wij zorgen ervoor dat u snel bij ons terecht kunt. Bent u benieuwd wat wij voor uw revalidatie Breda kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. Voor een revalidatie Breda bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over de mogelijkheden voor een revalidatie Breda?

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij kunnen starten? Bent u benieuwd voor welke revalidatie plannen u bij ons terecht kunt? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vindt u alle behandelingen die wij aanbieden. Onze specialisten zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Kan ik jou helpen?