Revalidatie Breda nodig?

Op zoek naar revalidatie Breda? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u aan het juiste adres voor uw revalidatie. U vindt onze praktijk tussen Heuvel en Princenhage.

Onze moderne praktijk is voorzien van een ruime behandelkamer. Ook kunt u al uw oefeningen en revalidaties doen in onze grote fitnessruimte. Wij hebben voldoende materiaal en apparatuur om iedere revalidatie van begin tot het einde te begeleiden. Na uw revalidatie komt u tot rust met een kopje koffie in onze mooie loungeruimte.

Bij onze fysiopraktijk kunt u gratis en ruim parkeren. Deze parkeerruimtes vindt u aan de voorzijde op de Dr. Struckenstraat en aan de achterzijde aan de Koetshoek.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Revalidatie Breda nodig?

Bent u pas geopereerd of hebt u een ongeval gehad en bent u op zoek naar revalidatie in Breda? Fysiotherapie Van de Kamp is gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. Onder deskundige medische begeleiding werkt u aan het herstel van uw lichaam zodat u weer goed kunt functioneren. Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen kunnen we veel voor u betekenen. Als u bij ons in de praktijk komt brengen we eerst alles goed in kaart, dat doen we door vragen te stellen en te testen. Daarna stellen we een behandelplan op waarbij u centraal staat en de regie houdt. Onze aanpak is modern en actief waardoor u minder afhankelijk bent van ons als fysiotherapeut. Het is belangrijk dat de revalidatie in Breda zo snel mogelijk van start zal gaan en daarom werken wij niet met lange wachtlijsten. Fysiotherapie Van de Kamp heeft als doel om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Wij bieden een scala aan behandelingen aan. U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie voor nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten. Daarnaast kunt u terecht voor (sport)revalidatie, COVID-19 herstel, orthopedische revalidatie, personal training en medische fitness. 

Persoonlijke aandacht bij revalidatie in Breda

U krijgt bij ons persoonlijke aandacht omdat u altijd één op één bent met uw fysiotherapeut. Hij zal uitgebreid de tijd voor u nemen om uw persoonlijke verhaal door te nemen. Daarna onderzoeken we de klachten grondig en stellen een behandelplan op. Hierbij werken we altijd volgens moderne en evidence-based methodes. We hechten veel waarde aan bijscholing en hebben al vele verdiepende cursussen gevolgd en dat blijven we doen. We willen onze klanten de beste behandeling geven volgens de nieuwste inzichten. Onze slogan luidt: ‘Kom weer in beweging en maak die afspraak’. Bel ons als u meer wilt weten over revalidatie in Breda.

Revalidatie in Breda in gloednieuwe praktijk

In Breda staat op de grens van Heuvel en Princenhage onze gloednieuwe praktijk. U kunt bij ons altijd parkeren want er is rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier te laten herstellen. Voor een ervaren en deskundige behandeling revalidatie in Breda bent u bij Fysiotherapie Van de Kamp aan het juiste adres. Wij werken samen met sportclubs en zorginstanties zodat u omringd wordt door een team van specialisten. 

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht