Rugklachten Breda

Bent u op zoek naar een specialist die u van uw rugklachten Breda af kan helpen? Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die er alles aan doet om uw rugklachten Breda te verhelpen? Zoek dan niet verder! U bent van harte welkom bij Fysiotherapie Van de Kamp. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het vervelend is als u dagelijks rugklachten ervaart. Dit kan uw dagelijkse werkzaamheden belemmeren en de klachten kunnen uitgroeien tot vervelende chronische rugklachten Breda. Onze specialisten willen dat graag voorkomen en gaan graag met u aan de slag om uw rugklachten te verminderen en te laten verdwijnen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet. Fysiotherapie Van de Kamp heeft op twee locaties een vestiging. U vindt ons in Breda en in Wijk en Aalburg. Voor de behandeling van uw rugklachten Breda kunt u telefonisch en online een afspraak maken.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Pijn in uw rug? Kom langs!

Fysiotherapie van de Kamp, uw rugklachten Breda specialist

Iemand die u van de rugklachten Breda af kan helpen. Fysiotherapie van de Kamp is een begrip in Breda én in Wijk en Aalburg voor het verhelpen van uw rugklachten Breda. Omdat wij over twee vestigingen beschikken kunnen wij u nog beter van dienst zijn en vele sportfanaten weten ons dan ook te vinden. Onze specialisten gaan graag met uw blessures aan de slag zodat u binnen korte tijd weer kunt functioneren zoals u dat gewend was. Fysiotherapie Van de Kamp werkt met verschillende sportclubs in de regio. Wij houden graag de lijnen kort. Wij werken zonder lange wachtlijsten. Wij doen onze uiterste best om u binnen 48 uur te zien. Wij kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat het erg vervelend is als u een al tijdje met rugklachten rondloopt . Het is onze taak om u zo snel mogelijk te onderzoeken en een behandeltraject op maat te starten. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste behandeling vooruitgang boekt zodat u op den duur pijnvrij bent.

Meer weten over verhelpen van rugklachten Breda?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn om van uw rugklachten af te komen? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt en u binnen korte tijd kan helpen? U bent van harte welkom in één van onze praktijken. Wij zijn er niet alleen voor rugklachten maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor revalidatie. Daarnaast kunnen wij u goed van dienst zijn bij een frozen shoulder, nekpijn, zere kuitspieren en andere fysieke klachten.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht