Sportfysio Breda

Bent u op zoek naar een professionele sportfysio Breda? Heeft u klachten die keer op keer terug komen of heeft u een blijvende sportblessure? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij staan graag voor u klaar om uw sportblessure te verminderen en te verbeteren. Niets is vervelender dat dat u uw dagelijkse bezigheden moeilijk kunt uitvoeren omdat u met een sportblessure kampt. Fysiotherapie van de Kamp heeft zich gespecialiseerd in sportfysio. Wij beschikken over twee locatie,  in Wijk en Aalburg en in Breda. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en vele patiënten weten ons dan ook als sportfysio Breda te vinden. Bent u benieuwd wat wij voor uw klachten kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website of een afspraak bij ons inplannen. 

Rondom onze sportfysio Breda kunt u gratis en ruim parkeren.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Geen wachtlijsten bij sportfysio Breda

Op zoek naar een sportfysio Breda? In de afgelopen jaren is Fysiotherapie van de Kamp sterk gegroeid. Vele klanten weten ons te vinden in Wijk en Aalburg en in Breda. Omdat wij over twee vestigingen beschikken kunnen wij u snel van dienst zijn en u heeft bij ons niet te maken met wachtlijsten. Het is ons streven om u binnen 48 uur te behandelen in één van onze praktijken. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u snel geholpen wilt worden als u last heeft van een pijnlijke sportblessure. Samen met u bespreken wij uw klachten en gaan wij als sportfysio Breda aan de slag om uw klachten te verminderen en zo mogelijk compleet te laten verdwijnen. Fysiotherapie van de Kamp heeft veel ervaring met sportblessures, frozen shoulders, personal training, revalidatie en sportbegeleiding. U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse sportblessures en het revalideren na een operatie.

Meer weten over Fysiotherapie van de Kamp?

Wilt u meer weten over de mogelijke behandelingen voor uw klachten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons online een afspraak inplannen. Samen met u bekijken wij welk behandeltraject voor u geschikt is. Fysiotherapie van de Kamp gaat daarnaast ook samen met u aan de slag om uw spieren sterker te maken. Door middel van specifieke oefeningen gaan wij uw blessures verlichten en verhelpen. Samen met u gaan we werken aan een optimaal herstel waarbij u zelf de touwtjes in handen hebt. Op deze wijze kunt u uw dagelijkse activiteiten weer snel en met plezier hervatten. Regelmatig volgen wij cursussen om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.