Sportfysio Breda

Bent u op zoek naar een professionele sportfysio Breda? Heeft u klachten die keer op keer terug komen of heeft u een blijvende sportblessure? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij staan graag voor u klaar om uw sportblessure te verminderen en te verbeteren. Niets is vervelender dat dat u uw dagelijkse bezigheden moeilijk kunt uitvoeren omdat u met een sportblessure kampt. Fysiotherapie van de Kamp heeft zich gespecialiseerd in sportfysio. Wij beschikken over twee locatie,  in Wijk en Aalburg en in Breda. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en vele patiënten weten ons dan ook als sportfysio Breda te vinden. Bent u benieuwd wat wij voor uw klachten kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website of een afspraak bij ons inplannen. 

Rondom onze sportfysio Breda kunt u gratis en ruim parkeren.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Sportfysio Breda nodig?

​Bent u een fervent sporter en heeft u een blessure opgelopen? Dan wilt u natuurlijk snel maar bovenal goed revalideren. Sportfysio Breda is gespecialiseerd in sportblessures en zorgt ervoor dat uw chronische klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Fysiotherapie Van de Kamp is uw sportfysio Breda als u moet revalideren na een sportblessure. Wij hebben een voorliefde voor sport en hebben een ruime trainingsruimte waar u uw oefeningen kunt doen buiten de behandeling om. U kunt bij ons ook terecht voor sportbegeleiding. Met een team werken we naar een gezamenlijk doel zodat u sterker, sneller en explosiever wordt en u tegelijk uw performance verbetert. Trainers van sportclubs kunnen we scholing geven over het voorkomen van blessures. Een goede sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie en behandeling van blessures. Veel voorkomende blessures die wij behandelen zijn voorste kruisband en meniscus. Naast sportfysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor algemene fysiotherapie, COVID-19 herstel, orthopedische revalidatie, personal training en medische fitness.  Door onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke scholingen zijn we gespecialiseerd in pijnklachten en revalidaties van het menselijk lichaam. 

Geen wachtlijsten bij sportfysio Breda

Als u geblesseerd bent dan wilt u zo snel mogelijk weer kunnen sporten, dat begrijpen wij als geen ander. Ook als u pijnklachten heeft en niet meer soepel kunt bewegen wilt u natuurlijk snel geholpen worden. Daarom streven wij ernaar om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Wij werken niet met lange wachtlijsten. Onze slogan luidt: ‘Kom in beweging”, want stil blijven zitten en niets doen, daar bereikt u niets mee. Hoe sneller u bij ons aanklopt hoe beter het is. Wij nodigen u dan ook uit om snel een afspraak te maken. U kunt rekenen op deskundige begeleiding. 

Persoonlijke behandeling

Wij kijken verder dan alleen de pijn en willen weten waar deze vandaan komt. Daarom stellen we u de juiste vragen en doen diverse testen. We onderzoeken de klacht grondig waarna we samen met u een behandelplan opstellen waarbij u centraal staat en de regie houdt zodat u minder afhankelijk bent van ons als therapeut. U bent altijd alleen samen met uw fysiotherapeut die uitgebreid de tijd voor u neemt. We werken altijd volgens moderne en evidenc-based methodes. Op deze website kunt  u meer informatie vinden over de diverse behandelingen en de manier waarop wij werken. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Wij staan voor u klaar!

 

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht