Sportfysio Breda

Bent u op zoek naar een professionele sportfysio Breda? Heeft u klachten die keer op keer terug komen of heeft u een blijvende sportblessure? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij staan graag voor u klaar om uw sportblessure te verminderen en te verbeteren. Niets is vervelender dat dat u uw dagelijkse bezigheden moeilijk kunt uitvoeren omdat u met een sportblessure kampt. Fysiotherapie van de Kamp heeft zich gespecialiseerd in sportfysio. Wij beschikken over twee locatie,  in Wijk en Aalburg en in Breda. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en vele patiënten weten ons dan ook als sportfysio Breda te vinden. Bent u benieuwd wat wij voor uw klachten kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website of een afspraak bij ons inplannen. 

Rondom onze sportfysio Breda kunt u gratis en ruim parkeren.

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Sportfysio Breda nodig?

Bent u op zoek naar een sportfysio Breda? Bent u op zoek naar een specialist waar u van op aan kunt en die het beste met u voor heeft? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij Fysio van de Kamp in Breda en Wijk en Aalburg. Wij weten als geen ander dat het erg vervelend is als u al een tijdje met een sportblessure rondloopt. Het is onze taak om u met oefeningen weer zo snel mogelijk te kunnen laten sporten. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bent u benieuwd naar onze specialiteiten? Onze specialisten zorgen ervoor dat zij zichzelf telkens bijscholen met diverse cursussen en opleidingen. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij onze patiënten van de juiste zorg voorzien. Voor een sportfysio Breda bent u bij Fysio van de Kamp aan het juiste adres.

Fysio van de Kamp, de sportfysio van Breda!

Op zoek naar een sportfysio Breda? Heeft u tijdens uw sportactiviteiten een blessure opgelopen? Heeft u een operatie gehad en moet u binnenkort gaan revalideren? Bij sportfysio Breda bent u aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod van diverse behandelingen die aansluiten bij uw blessure. Fysio van de Kamp is gespecialiseerd in het herstellen van een frozen shoulder, een voorste kruisband revalidatie en wij kunnen overbelastingsblessures van de knie, enkel, heup en hamstrings behandelen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in hardloopblessures, voorste kruisband revalidatie bij kinderen, achillespees klachten, heup en liesklachten bij sporters en jong volwassenen, crossfit blessures, the back course, the shoulder course , chronische pijn therapie, subacromiaal pijnsyndroom, voorste kruisband revalidatie, key messages of recovery and pain en clinical reasoning for exercise and pain. Fysio van de Kamp is gespecialiseerd in sportblessures. Wij zijn dé specialist in de regio van Breda. In onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie op de grens van Heuvel en Princenhage kunt u werken aan een optimale revalidatie.

Meer weten over sportfysio Breda?

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij u in kunnen zetten om uw chronische klachten en sportblessures te behandelen? Heeft u al langere tijd last van uw nek-, rug-, schouder- of knieklachten? Wij heten u van harte welkom bij Fysio van de Kamp in Breda. U kunt ook naar de locatie in Wijk en Aalburg komen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur geholpen kunt worden. We gaan er samen met u aan werken om u met de juiste behandelingen zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen.

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Kan ik jou helpen?