Sportfysiotherapie Breda

Bent u op zoek naar sportfysiotherapie Breda? Bent u op zoek naar een specialist in de omgeving van Breda waar u op korte termijn terecht kunt? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij bieden u graag onze diensten aan en gaan graag met uw klachten aan de slag. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Heeft u last van een sportblessure of heeft u de afgelopen tijd een operatie ondergaan? Fysiotherapie van de Kamp biedt u graag sportfysiotherapie Breda aan. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures. In de afgelopen jaren hebben wij vele cursussen afgerond en wij scholen keer op keer bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de behandelingen die wij geven. Fysiotherapie van de Kamp is de sportfysiotherapie specialist in de regio van Breda. In onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie op de grens van Heuvel en Princenhage kunt u werken aan een optimale revalidatie.

Parkeren voor de deur is mogelijk en gratis!

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Geen wachtlijsten en gratis parkeren voor de deur

Heeft u een sportfysiotherapie Breda nodig? Fysiotherapie van de Kamp werkt samen met sportverenigingen en zorginstellingen. Hierdoor houden wij de lijnen kort met sportclubs en kunt u bij ons uw gewenste revalidatie vervolgen. Wij zijn uw specialist in bewegen in de omgeving van Breda. Naast onze vesting in Breda beschikken wij ook over een pand in Wijk en Aalburg. Door onze jarenlange ervaring als sportfysiotherapie Breda weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u last van een sportblessure of heeft u al lange tijd nek-, rug-, schouder- of knieklachten?  Bent u benieuwd of wij uw blessure kunnen verlichten en verhelpen? Wij adviseren u dan om een afspraak in te plannen. U kunt zowel telefonisch als via onze website een afspraak maken. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur in één van onze praktijken terecht kunt. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat u snel geholpen wilt worden als u last heeft van een sportblessure.

Afspraak maken voor sportfysiotherapie Breda

Wilt u een afspraak bij ons inplannen?  Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een afspraak aanvragen. U heeft bij ons geen doorverwijzing nodig van uw huisarts of van het ziekenhuis. Vindt u het prettiger om telefonisch een afspraak te maken? Dat is geen enkel probleem. Wij plannen graag een behandeling voor u in. Het is onze taak om u binnen korte tijd en met de juiste behandelingen klachtenvrij te krijgen. Uw lichaam kan van binnenuit herstellen. U heeft de touwtjes in handen en wij helpen u daarbij!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Kan ik jou helpen?