Sportfysiotherapie Breda

Bent u op zoek naar sportfysiotherapie Breda? Bent u op zoek naar een specialist in de omgeving van Breda waar u op korte termijn terecht kunt? Bij Fysiotherapie van de Kamp bent u van harte welkom. Wij bieden u graag onze diensten aan en gaan graag met uw klachten aan de slag. Het is onze taak om u zo snel mogelijk en op de juiste manier pijnvrij te krijgen. Heeft u last van een sportblessure of heeft u de afgelopen tijd een operatie ondergaan? Fysiotherapie van de Kamp biedt u graag sportfysiotherapie Breda aan. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures. In de afgelopen jaren hebben wij vele cursussen afgerond en wij scholen keer op keer bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van de behandelingen die wij geven. Fysiotherapie van de Kamp is de sportfysiotherapie specialist in de regio van Breda. In onze nieuwe praktijk voor fysiotherapie op de grens van Heuvel en Princenhage kunt u werken aan een optimale revalidatie.

Parkeren voor de deur is mogelijk en gratis!

Locatie Breda

Dr. Struyckenstraat 230
4812 BL Breda
Info@fysiovandekamp.nl

076 – 5620 331

Fysiotherapie Van de Kamp

Kom weer in beweging! Maak een afspraak

Geen wachtlijsten en gratis parkeren voor de deur

Bent u tijdens het uitoefenen van uw sport geblesseerd geraakt? Zoekt u een deskundige sportfysiotherapie in Breda? U bent van harte welkom bij Fysiotherapie Van de Kamp. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures en gaan u helpen om snel en vooral goed te revalideren. Revalideren is topsport en dat moet onder deskundige begeleiding gebeuren. Wij beschikken over ervaring en deskundigheid. Wij hechten veel waarde aan bijscholing en hebben al veel verdiepende cursussen gevolgd en dat zullen we blijven doen. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden en daarom streven wij ernaar om u binnen 48 uur in onze praktijk te zien. Bij Fysiotherapie Van de Kamp wordt niet met wachtlijsten gewerkt. Wij hebben een voorliefde voor sport en u kunt bij ons ook sportbegeleiding krijgen. Met een klein team werken we naar een gezamenlijk doel om sneller, sterker en explosiever te worden waarbij uw performance ook verbetert. Om zoveel mogelijk blessures te voorkomen geven we ook scholing aan trainers. U kunt naast sportrevalidatie ook bij ons terecht voor behandelingen zoals personal training, COVID-19 herstel, orthopedische revalidatie, medische fitness en algemene fysiotherapie. Bij algemene therapie behandelen we nek, rug, schouder, heup, knie, enkel en alle andere gewrichten en klachten.

Behandelplan sportfysiotherapie Breda

Bij sportfysiotherapie Breda zetten we ons in om u zo snel mogelijk op de juiste manier pijnvrij te krijgen zodat u weer uw normale bezigheden kunt uitvoeren. Wij kijken verder dan alleen de pijn en proberen door middel van grondig onderzoek en het stellen van de juiste vragen de oorzaak te achterhalen. Samen met u stellen we een plan op waarbij u centraal staat en de beslissingen neemt. Wij handelen volgens een moderne actieve aanpak waardoor u minder afhankelijk van ons wordt. Wij hechten veel waarde aan bijscholing en hebben al vele verdiepende cursussen gevolgd.

Kom in beweging

Kijk eens rond op deze website waar u meer informatie vindt over onze behandelingen en onze werkwijze. Onze slogan luidt: ‘Kom in beweging’. Door af te wachten en stil te blijven zitten, zult u niet herstellen. Beweging is het beste medicijn en daarom roepen wij u op om de eerste stap te zetten en een afspraak met ons te maken. Onze gloednieuwe praktijk staat op de grens van Heuvel en Princenhage en rondom het pand is er ruime parkeergelegenheid voor uw auto. De praktijk beschikt over een ruime behandelkamer en een ruime oefenkamer. U krijgt persoonlijke aandacht van uw therapeut; wij staan graag voor u klaar!

×

Stuur ons een Whatsappje!

× Stuur hier direct een bericht